dolivas

Member
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dolivas

  1. LICENSETYPE Needs to be set to 0 for the Free Version
  2. mritter Thanks yes it will be usable and yes the driver needs to be installed before windows starts but what I am trying to install is the Martix Storage Console it is like a control panel for the Intel Matrix Storage Manager. If you can add the others listed with out to much trouble add them I might have a use for a few of them but would need to test them out. Thanks again, dolivas
  3. johnhc there is no log file it would refuse to run I found the problem it was a bad Grayed Condition I had set here it is. I was working on a grayed condition for checking if it was a VMware install and some how added it to my Windows Defender install file but that was really not the problem it was the ! in the wrong location in the condition. Thanks for taking the time to look at the question... prog[pn]=['Windows Defender']; uid[pn]=['WINDOWSDEFENDER']; desc[pn]=['Windows Defender is software that helps protect your computer against pop-ups, slow performance, and security threats caused by spyware and other unwanted software by detecting and removing known spyware from your computer. Windows Defender features Real-Time Protection, a monitoring system that recommends actions against spyware when it\'s detected, minimizes interruptions, and helps you stay productive.']; dflt[pn]=['yes']; forc[pn]=['no']; bit64[pn]=['no']; cat[pn]=['Anti-Spyware Applications']; cmds[pn]=['"%wpipath%\\Install\\WindowsDefender.exe"']; cond[pn]=['getFileVersion("%SYSTEMDRIVE%\\Program Files\\Windows Defender\\MSASCui.exe")!=="1.1.1593.0"']; gcond[pn]=['getSysManufacturer()==!"VMware']; pn++;
  4. I am getting this script error on a VMware test install trying to run WPI from the cd I also copied the files to the desktop of the VM and get the same error just pointing to the new location of the file. Anyone have any clue what is wrong?
  5. Hi guy’s excellent work you have going on here I was wondering if it would be possible to add a Condition like getHDDControllerID I would like to use it to check the Hard Drive Controller in the system if the system matches then I would want it to install this software Intel® Matrix Storage Console or it could be anything you want installed that matched the ID or Contoller. Here is the controller I am trying to detect PCI\VEN_8086&DEV_2916&SUBSYS_00000000&REV_02\3&13C0B0C5&0&F8: Intel(R) ICH9R LPC Interface Controller - 2916 PCI\VEN_8086&DEV_2922&SUBSYS_B0051458&REV_02\3&13C0B0C5&0&FA: Intel(R) ICH9R/DO/DH SATA AHCI Controller Also does anyone know if there is way to check a DVD drive for lightscribe compatibility? If so this would also be handy if we could check this it could install the lightscribe software. Thanks again for the AWSOME program….
  6. mritter never mind was user error I got it working with this. {JSCRIPT}=WriteRegKey("HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Doug\\DriveSpace\\Library_Icon",1%comma%"REG_DWORD") The only weired thing is when I saved it and then ran WPI to test it it changed the second comma with the variable but left the first one a comma? Looks like I was not putting the JSCRIPT in brackets was causing my first problem. Thanks dolivas
  7. mritter Happy New Years..... I am also have a problem with this I find that it is replacing the second comma with %comma% but not the first. After I changed the first one to %comma% and ram WPI I keep getting this error the second one I add just to check your example to see if it worked? Any thoughts? Saturday, January 03, 2009 9:37:00 PM Program: DriveSpace Unique ID: DRIVESPACE Order: 900027 Category: Applications Saturday, January 03, 2009 9:37:02 PM - cmd1 Success (returned code 0): "D:\AutoImage\RVM\Plugins\WPI\Install\DriveSpace.exe" Saturday, January 03, 2009 9:37:02 PM - cmd2 *** Fail *** (returned code undefined): "JSCRIPT=WriteRegKey("HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Doug\\DriveSpace\\Library_Icon",1,"REG_DWORD")" Saturday, January 03, 2009 9:37:02 PM - cmd3 *** Fail *** (returned code undefined): "JSCRIPT=WriteRegKey("HKEY_CURRENT_USER\\Software\\WPI\\WPI_Rocks",1,"REG_DWORD")" Saturday, January 03, 2009 9:37:03 PM - Finished installation.
  8. Ok guys I found a solution for the "Profile does not exist" remove this entry from the msi LMIGetLicenseForProfile condition: NOT Installed sequence: 3720and all will be well no need for the autoit script. The problem with the can't find /x64 when you try to run it silent /qn or quiet is a problem with the original msi installer if you run the original msi with the /qb you will see you also receive the can't find the x64 I would bet that they will fix this with a new installer.
  9. It's under options then the patches tab
  10. Would a mod please delete this topic I posted it here in error. Thanks, dolivas
  11. Wow excellent work here I just stumbled on to this awesome project and have a question about some missing files. I am trying to copy all the files needed from the Auto-patcher to the UBCD 4.6.1 CD I am missing or can not find these files in Auto-Patcher List 8 These files are missing. Kb916281.exe Kb917734.exe List 11 These files are missing. 9329048.reg List 12 These files are missing. kb931836.exe List 18 These files are missing. kb929969.exe List 20 These files are missing. NetMeet3.exe Maybe I am looking is the wrong directory's but I did search the complete AutoPatcher98 directory and still can't find them any help would be great. Thanks, dolivas
  12. CEoCEo Thanks for all your work the new updated script work excellent no more Ask toolbar popup and the install went excellent. Thanks again, Dean
  13. I am running the latest version of this script ver 1.2 and have it set to not install the ask toolbar but I am still getting the popup box asking me if I want to make it the default search bar or install Nero with out it. What am I doing wrong? Also could some one tell me the best way to remove the toolbar from the installer and then re-pack the .exe I have tried 7zip but it keeps asking me where to unzip the file? I did set 7zip to make an .exe. Thanks for the time and any help you can give, Dean
  14. Boooggy how do I Select the Boooggy's WMP11 icon and the Tweaked configuration when using Nlite with the slipstreamer? I also read that the slipstreamer will not integrate the hot fixes right now when using it with Nlite can I just use Nlite to also integrate the WMP11 hotfixes? Thanks, Dean
  15. Hi everyone, Looking for some help here I am trying to use the Boooggy's WMP 11 slipstreamer with OEM PRO. Every time I do the slipstream I get this error when trying the install can't find file wmlaunch.exe What is this file and where would it be located? This is the order I am doing the slipstream in. Clean Windows XP PRO OEM Boooggy's WMP 11 Slipstream RyanVm Integrator Tried doing RMV first then the Slipstream and same error.... I have tried not using any other addons and I still get the same error if I don't use the WMP 11 Slipstream the install works fine? Any suggestions would be great. Thanks, Dean