ctpooon

Member
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ctpooon

  1. Hi, I have a list of files only support /Q for silence installation. However, there is no HFSVCPACK_SW2 folder after I double click the HFSLIP 2.0.. Where should I put those files? How about for cleartype.exe that supports /S only? where should I put that file? Thanks.
  2. tested again. working on both of my machines. have a look in your d:\1-windows-NT4 to see if there is any *.*_
  3. hi fdv, first, download makecab from the following link http://support.microsoft.com/kb/310618 then 1. create a empty file 2. copy the code under into the file 3. change c:\makecab to the directory that you would like to make all files into cab 4. save the as makecab.cmd (or anything end with .cmd) 5. put the cmd file next to the bin/MAKECAB.exe you just downloaded from microsoft. 6. double clicking the cmd should make all the files in directory c:\makecab into a xxxx.xx_ rem @echo off for %%a in (c:\makecab\*.*) do MAKECAB %%a pause
  4. hi, If I want to put a modified hosts file under system32\drivers\etc, where should I put the modified file in hfslip directory? I have read the manual, there is some places I think it is suitable 1. HFEXPERT\WIN\system32\drivers\etc\hosts 2. REPLACE\I386\HOSTS 3. HFEXPERT\APPREPLACEMENT\drivers\etc\hosts 4. FIX\system32\drivers\etc\hosts which one should be the correct place to placing the files? thanks
  5. hi, I am using 80119a to hfslip my source, however, every time it extracts/reads a hot fix, it shows couldn't find files *.*. It shows in all the hotfixs i have run. and I stopped it at the middle because i dont know will the script delete wrong files in the hfslip directory. Is there something wrong with the script? cheers Integrating MSIE7 hotfixes from HF folder IE7-WindowsXP-KB938127-x86-CHT.exe 找不到檔案 - *.* <----------- File not found - *.* in chinese IE7-WindowsXP-KB942615-x86-CHT.exe 找不到檔案 - *.* <----------- File not found - *.* in chinese Creating updated MSIE7 installer WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe 找不到檔案 - *.* TEMP\msi.dll TEMP\msiexec.exe TEMP\msihnd.dll TEMP\msimsg.dll TEMP\msisip.dll 複製 5 個檔案 <--- 5 file(s) copied Windows-KB909520-v1.000-x86-CHT.exe 找不到檔案 - *.* TEMP\axaltocm.dll TEMP\basecsp.dll TEMP\bcsprsrc.dll TEMP\ifxcardm.dll TEMP\pintool.exe 複製 5 個檔案 <--- 5 file(s) copied windowsmedia11-kb929399-v2-x86-intl.exe 找不到檔案 - *.* TEMP\msscp.dll 複製 1 個檔案 <--- 1 file(s) copied
  6. By opening a command prompt (Start > All Programs > Accessories > Command Prompt) and running this command:chkdsk c: /r (assuming that your HFSLIP working folder is still on drive C:) You will be asked to do this at the next reboot if your system is installed on drive C:. When that is finished (may take a while if your hard disk is large), remove the SOURCE folder and copy over the CD again. The files you attached last are fine. I just realized I forgot to ask to include HFSLIPWU.INF too, so if you can... attached the hfslipwu.inf my file system seems to be ok, I just removed the source folder and copied from the CD. compiled using hfslip-1.7.1rc9_71212a.cmd ... same result. also attached the file structure of my cd .. in unicode big endian format HFSLIPWU.zip list.zip
  7. 7.0.5730.13 is the version from the main IE7 package, which means ieframe.dll didn't get updated at T-13. I suppose you still have ieframe2.dll in the SYSTEM32 folder.Your problem is even more severe than I thought. The change from ieframe2.dll to ieframe.dll is done from HFSLIP.CMD. HFSLIP.CMD is called from SVCPACK.INF, so the registry is not involved in this. In other words: SVCPACK.INF failed to run. Can you compress SVCPACK.INF and SYSOC.IN_ from SOURCESS\I386 and HFSLIP.CMD from SOURCESS\I386\SVCPACK into a ZIP package and upload it here? If these files turn out to be OK, I can only conclude that your source is corrupted. The odds that HFSLIP would break nearly everything there is to break are really slim... ieframe2.dll is still in the system32 folder. attached the files u requested. how to tell if my source is corrupted? have fun fw.zip
  8. run those command, restarted, problem doesn't solve. ieframe.dll - 7.0.5730.13 ieframe.dll.mui - 7.0.6000.16414
  9. nope, it doesn't ieframe.dll still crashes my ie while accessing windows update even after a manual restart. HFSLIP.zip
  10. tried to double click the hfslpgui.cmd, the ie7 now is working, no more ieframe.dll error. tried again using cWnd.exe instead of CMDOW and replaced the eng hotfix with the chinese one using rc6 still the same, hfslpgui.cmd still haven't been run the and windows/hfslip is still there.
  11. tried again with rc5 after removed xpsize and everything in hfsvcpack, hfsvcpack_sw1, hfsvcpack_sw2 and hfguirunonce, I still got the same result. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\SystemSetupInProgress is 0 nothing in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce here is HFSLPGUI.CMD @ECHO OFF CMDOW @ /HID CD %SYSTEMROOT%\HFSLIP SET SSIP=Y %SYSTEMROOT%\REGEDIT /S/E SSIP1.TXT "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup" TYPE SSIP1.TXT>SSIP2.TXT FOR /F %%I IN ('FINDSTR/IR "SystemSetupInProgress.=dword:00000000" SSIP2.TXT') DO SET SSIP=N IF "%SSIP%"=="Y" ( rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection %SYSTEMROOT%\HFSLIP\HFSLPGUI.INF,HFSLIPGUI_Run EXIT ) START/WAIT IE7_INST.EXE rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection %WINDIR%\HFSLIP\HFSLPGUI.INF,HFSLIPGUI_Rem EXIT and these are the files sitting in the windows/hfslip folder. [.] [..] authroots.sst delroots.sst HFSLP151.INF HFSLP152.INF HFSLP153.INF HFSLP154.INF HFSLP155.INF HFSLP156.INF HFSLP157.INF HFSLP200.INF HFSLP201.INF HFSLP202.INF HFSLP203.INF HFSLP204.INF HFSLP205.INF HFSLP206.INF HFSLP207.INF HFSLP208.INF HFSLP209.INF HFSLP210.INF HFSLP211.INF HFSLP212.INF HFSLP213.INF HFSLP214.INF HFSLP215.INF HFSLP216.INF HFSLP217.INF HFSLP218.INF HFSLP219.INF HFSLP220.INF HFSLP221.INF HFSLP222.INF HFSLP223.INF HFSLP224.INF HFSLP225.INF HFSLP226.INF HFSLP227.INF HFSLP228.INF HFSLP229.INF HFSLP230.INF HFSLP231.INF HFSLP232.INF HFSLP233.INF HFSLP234.INF HFSLP235.INF HFSLP236.INF HFSLP237.INF HFSLP238.INF HFSLP239.INF HFSLP240.INF HFSLP241.INF HFSLP242.INF HFSLP243.INF HFSLP244.INF HFSLP245.INF HFSLP246.INF HFSLP247.INF HFSLP248.INF HFSLP249.INF HFSLP250.INF HFSLP251.INF HFSLP252.INF HFSLP253.INF HFSLP254.INF HFSLP255.INF HFSLP256.INF HFSLP257.INF HFSLP258.INF HFSLP259.INF HFSLP260.INF HFSLP261.INF HFSLP262.INF HFSLP263.INF HFSLP264.INF HFSLP265.INF HFSLP266.INF HFSLP267.INF HFSLP268.INF HFSLP269.INF HFSLP270.INF HFSLP271.INF HFSLP272.INF HFSLP273.INF HFSLP274.INF HFSLP275.INF HFSLP276.INF HFSLP277.INF HFSLP278.INF HFSLP279.INF HFSLP280.INF HFSLP281.INF HFSLP282.INF HFSLP283.INF HFSLP284.INF HFSLP285.INF HFSLP286.INF HFSLP287.INF HFSLP288.INF HFSLP289.INF HFSLP290.INF HFSLPGUI.CMD HFSLPGUI.INF IE7_INST.EXE roots.sst updroots.exe updroots.sst here is what in SOURCESS\I386\HFSLPGUI.INF [Version] Signature="$WINDOWS NT$" [HFSLIPGUI_Rem] AddReg=AddReg.Rem [HFSLIPGUI_Run] AddReg=AddReg.Run [AddReg.Rem] HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce",HFSLIPGUI,0x20000,"CMD /C RD/Q/S %WINDIR%\HFSLIP" [AddReg.Run] HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce",HFSLIPGUI,0x20000,"CMD /C CMDOW @ /HID&START/WAIT %SYSTEMROOT%\HFSLIP\HFSLPGUI.CMD" also attached txtsetup.sif HFSLIP.zip TXTSETUP.zip
  12. nothing in the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce the .NET 3.5 still haven't been installed.
  13. it's a 0 and it's what in the hfslip file @ECHO OFF CMDOW @ /HID CD %SYSTEMROOT%\HFSLIP SET SSIP=Y %SYSTEMROOT%\REGEDIT /S/E SSIP1.TXT "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup" TYPE SSIP1.TXT>SSIP2.TXT FOR /F %%I IN ('FINDSTR/IR "SystemSetupInProgress.=dword:00000000" SSIP2.TXT') DO SET SSIP=N IF "%SSIP%"=="Y" ( rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection %SYSTEMROOT%\HFSLIP\HFSLPGUI.INF,HFSLIPGUI_Run EXIT ) START/WAIT dotnet35.exe START/WAIT IE7_INST.EXE rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection %WINDIR%\HFSLIP\HFSLPGUI.INF,HFSLIPGUI_Rem EXIT
  14. If you got no error messages during Windows setup, that can only mean Windows is still reporting itself as being "in setup". Does the HFSLIP folder still exist in the WINDOWS folder? there is no error messages during windows setup The HFSLIP folder still exists in the WINDOWS folder and it contains the following files [.] [..] authroots.sst delroots.sst dotnet35.exe HFSLP151.INF HFSLP152.INF HFSLP153.INF HFSLP154.INF HFSLP155.INF HFSLP156.INF HFSLP157.INF HFSLP200.INF HFSLP201.INF HFSLP202.INF HFSLP203.INF HFSLP204.INF HFSLP205.INF HFSLP206.INF HFSLP207.INF HFSLP208.INF HFSLP209.INF HFSLP210.INF HFSLP211.INF HFSLP212.INF HFSLP213.INF HFSLP214.INF HFSLP215.INF HFSLP216.INF HFSLP217.INF HFSLP218.INF HFSLP219.INF HFSLP220.INF HFSLP221.INF HFSLP222.INF HFSLP223.INF HFSLP224.INF HFSLP225.INF HFSLP226.INF HFSLP227.INF HFSLP228.INF HFSLP229.INF HFSLP230.INF HFSLP231.INF HFSLP232.INF HFSLP233.INF HFSLP234.INF HFSLP235.INF HFSLP236.INF HFSLP237.INF HFSLP238.INF HFSLP239.INF HFSLP240.INF HFSLP241.INF HFSLP242.INF HFSLP243.INF HFSLP244.INF HFSLP245.INF HFSLP246.INF HFSLP247.INF HFSLP248.INF HFSLP249.INF HFSLP250.INF HFSLP251.INF HFSLP252.INF HFSLP253.INF HFSLP254.INF HFSLP255.INF HFSLP256.INF HFSLP257.INF HFSLP258.INF HFSLP259.INF HFSLP260.INF HFSLP261.INF HFSLP262.INF HFSLP263.INF HFSLP264.INF HFSLP265.INF HFSLP266.INF HFSLP267.INF HFSLP268.INF HFSLP269.INF HFSLP270.INF HFSLP271.INF HFSLP272.INF HFSLP273.INF HFSLP274.INF HFSLP275.INF HFSLP276.INF HFSLP277.INF HFSLP278.INF HFSLP279.INF HFSLP280.INF HFSLP281.INF HFSLP282.INF HFSLP283.INF HFSLP284.INF HFSLP285.INF HFSLP286.INF HFSLP287.INF HFSLP288.INF HFSLP289.INF HFSLP290.INF HFSLPGUI.CMD HFSLPGUI.INF IE7_INST.EXE roots.sst updroots.exe updroots.sst
  15. When IE7 is installed at first GUI logon, you need to reboot manually afterwards before you can use IE. Did you reboot? I was testing it again using the rc4, with the IE7GUILOGON=1 After I manually reboot the system, the IE is still the old IE6.. nothing has been installed.