ctpoon

Member
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ctpoon

  1. 1. yes, hfslipgul is still there. 2. yes. 3. attached the files which I got from sourcess.
  2. Nothing changed even I restart my computer, IE6 is still there.
  3. I have ITE IT8212 ATA RAID Controller and Silicon Image SiI 3x12 SATALink Controller The ITE device identifier is PCI\VEN_1283&DEV_8212&SUBSYS_00011283&REV_10\4&3B1D9AB8&0&6040 The Sil device identifier is PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_31121095&REV_02\4&3B1D9AB8&6840 both are not working for me. I have attached my storage folder as a zip file. Thanks in advance.
  4. hey thanks, it is working nicely now. Except the ie7 still didnt install for me. no error msg, nothing happen, it just show up the old ie6.
  5. thanks, I just woke up. will give it a shot after my big breakfast.
  6. I didn't have any problem to install xp while i was using HFSLIP 1.2.0. (except the ie7 problem which i mentioned in another thread.) If you need any help at all. Just let me know.
  7. hi, There is a problem when I install the hfslip-ed windows xp. When the time it almost copied everything in the plain text mode (just before restarting to the GUI installation screen). It show an error saying hivesft.inf line 1 has damaged, press f3 to terminate the installation (It shown in chinese). I am pretty sure it is not my disc problem, cause I tried to burn the hfslip-ed windows to another cd, still got the same problem. I have attached the source/i386/hivesft.inf, sourcess/i386/hivesft.inf and hfslip.log for your information. thanks in advance and have a good weekend.
  8. 1) Pro 2) I dont have anything in HFSVCPACK 3) yes 4) yes 5) will give it a try on the weekend. Thanks.
  9. the IE7 integration doesn't seem working on my language. After I install the system and open up the internet explore... the about menu tells me that it is IE6 instead of IE7.. However, WMP11 works fine. Log attached. Thanks for the great work you have put in the slipstreamer hfslip.zip