Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



simexi

Member
  • Content count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About simexi

  1. Start Is Back - 2.1 release

    Is it just me or.. I've installed english version of 8, but input etc language is finnish, and I've finnish settings in the prog. So it should be english! What's wrong?
  2. KB2572077 missing from the list?
  3. config missing?

    ah.. i got it! renamed konffi.js -> config.js after that there is no need to add that register line
  4. config missing?

    and i meant this about the register: [HKEY_CURRENT_USER\Software\WPI] "ConfigFile"="./WPIScripts/konffi.js" without that is wont work
  5. config missing?

    i have this line in cmdlines.txt "RunWPI.cmd" and that cmd contains this.. for /f "delims=: tokens=1" %%i in ("%~dp0") do set drive=%%i: set wpipath=%drive%\wpi SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY%\999 /V 1 /D "%wpipath%\WPI.hta" /f
  6. hi, i've configured my wpi and after windows unattended installation it runs, BUT no configuration loaded so i figured out that it adds one line to register and loads the config file from there.. so how to add these this line to register before wpi runs?(i tried something but it always loads wpi first and then adds that register line) what i did wrong?
×