fanem008

Member
  • Content count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fanem008

  • Birthday 01/10/1990
  1. thx a lot
  2. Hy everyone! So, i have instaled my windows xp, and all my drivers and programs, now want to create a back-up cd/dvd, that will contain all my programs and drivers and of course,my windows. It that possbile? with what program.
  3. only xp and vista, that`s way i`m searching on the net for 98
  4. not working ....
  5. i need the driver for Gigabyte ati x1550 for windows 98 i can`t find them anywhere
  6. i`ve solved this problem. Afer installing 98, i`ve installed xo again, and it`s fine
  7. so, i have a windows xp sp installed in C fat32 a windows 98 installed in D fat32 first installed, win 98, second, win xp, and then what do i have to do to make a dual boot? select witch windows to start with? i tried: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect D:\"win 98" and nothing any ideeas?
  8. Hy guys! It is possible to install win98 after i installed win xp, and have 3 other partitions, and in a FAT one, i want to intall a 98 SE?
  9. It is possbile to change that image? any ideeas? 1.bmp
  10. still not what i want
  11. may be the best way, but not for me, i just want the best shell32.dll and explorer.exe vista for xp or a vista to xp trasformation software WITH SILENT INSTALL
  12. Hy guys i spent about 4 hours testing and download vista explorer for xp, and shell32.dll for xp, but i didn`t like them, most of them have many bugs... Can you help me find a good one? or a vista to xp trasformation software WITH SILENT INSTALL
  13. it`s working, thx v much
  14. Hey guys. I`m dealing with a small problem, while tryng to make a 7z sfx with a setup.cmd to run it after. I can`t get the final "setup.exe" to open my setup.cmd , here`s my config.txt ;!@Install@!UTF-8! InstallPath="%SYSTEMDRIVE%\WINDOWS\Resources\Themes\" RunProgram="setup.cmd" GUIMode="2" ;!@InstallEnd@! and my folder with the 7ZSD.sfx + config.txt + archive.7z What is the problem? EDIT by Shark007 DO NOT DOUBLE POST - EVER - nuff said, other post deleted. This placement is more apropriate. END EDIT
  15. thanku so much, solved