Dj Walker

Member
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dj Walker

  • Birthday 04/11/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Hi having this huge problem with IRQ conflicts the main problem is that i use a PCI soundcard and the audio that comes out of it seems to be somewhat dragging or slowed down and randoly pitches up or fixes tiself at times. i have 2 things in pci y sound card and a tc powercore i have not really had problem with that just a bit latency it could be coming from my soundcard bc of this also its totally messed up now i had it working ok at some put when i would switch on my midi controller which is connected usb it would work fine but if i turn it off the audio gets laggy n messed up again..i also tried switching slots o f my soundcard already still did not work and btw i also have a usb hub connected to one of my usb just to know which some other things are connected thru....i added some information in pictures to see if someone can figure out n jhelp me find a way i could fix this for now or maybe i have to install windows again which was what i was trying to avoid irqconflicts devicemanager currentirqorderlist
  2. i will most likely resort to that in the end maybe i just want to try this new card when it gets here also i checked my voltage with speedfan its at 1.25 but the chart does show it going up and down and i do see it dropping to 1.23 is this what hes talking about? and btw i am running a q6600 link ok i switched cards...installed driver mentioned on the manufacturer site....so far no restarts yet...will do some stress tests see what happens looks like all is good guys thnx to everyone so much for your help guess it really was the video card itself and driver
  3. Well, I'm not sure the card is at fault - go to ATI's site and get the latest drivers for your card first. Then, uninstall any ATI drivers/software you currently have installed, and reboot. Last, install the new ATI software and drivers you downloaded, and see if that helps. i have tried that mostly of all the drivers possible for this card its its kinda outdated u can say radeon 9250 and my mobo is ASRock 4 core dual SATA2 link and as for as the voltage idk i cant check CPU-Z or anything now im running in safe mode if it was undervolting wouldnt i still get this error in safe mode? everything seems to run fine in safe mode for some reason minus all the problems as my monitor randomly cutting off and random display problems and restarts. How can i check in realtime for this? im actually waiting on this new card now off that vga supported list..it should be here anytime now today so i can actually check if its my card plus to be on the safe supported side
  4. thnx alright so i guess new videocard it is. i wait for a new card with drivers that should work with my mobo and then see how things go thnx guys
  5. hmmm lol im not overclocking at all im running default settings my cpu temp is at around 33.5 c" i have just got another restart error a bit different this time BCCode : 10000050 BCP1 : 819AF42F BCP2 : 00000000 BCP3 : BF9E14FE BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 Mini120507_02.zip
  6. Ok thnx so i take it need to update that file possibly and it would hopefully fix it.. it would be the _sfx_.dll for xp prof right? so i should request this package? if not then i guess im going to have to find out which driver is causing this
  7. Hey again Im having another problem with my system rebooting i have reason to believe its my video card/drivers but i just want to make sure the card is in fact not on the motherboard compatible list this is the error i recently received last restart BCCode : 1000000a BCP1 : 00000188 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804E7F3A OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 i tried to do the whole verifier process but i couldnt seem to get the error again in safe mode and my computer refused to start normaly with it enabled Mini120507_01.zip
  8. great thnx, yea its connected usb i have to get another cable i misplaced my original...i updated the motorola driver to i think the latest driver available for it now how do i fill out the form to request the hotifx? what do i put for kb article number and product version affected?
  9. hope i got this right lol heres the minidump Mini110707_19.zip
  10. ok where do i go from HERE to see special pool and verify all drivers amd before this you need me to set up and do everything in that reboot after a bugcheck is disabled thread right?
  11. im sorry i looked at the link and tried to enable this but i must of did something wrong because my computer kept restarting at the winxp load up had to load last known good settings how should i do this can you please explain?
  12. Hi i recently got a new system its running xp and it seems to be restarting frequently i get these errors on restart BCCode : c2 BCP1 : 00000007 BCP2 : 00000CD4 BCP3 : 020A0001 BCP4 : 863AB180 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 C:\DOCUME~1\THEDEV~1\LOCALS~1\Temp\WER73b4.dir00\Mini110607-14.dmp C:\DOCUME~1\THEDEV~1\LOCALS~1\Temp\WER73b4.dir00\sysdata.xml BCCode : fe BCP1 : 00000002 BCP2 : 855D0438 BCP3 : 85670008 BCP4 : 8642AF30 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 so i tried searching the errors and found this site did a reading im going to attach my minidumps if that will help me figure out whats going on and what the problem is hopefully so i can fix this.