onlyrasel

Member
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About onlyrasel

Contact Methods

  • Website URL
    http://frontendbd.com
  • Yahoo
    rasel_kst

Profile Information

  • OS
    XP Pro x86
  1. I also need this silent switch.
  2. Thanks for your reply. I will try Thanks again.
  3. I'm noob to scripting world. Recently one of my computer infected with a virus called Trojan.Win32.MicroFake.ba Its creating a lpk.dll named file in every folder. I can clean this virus with any antivirus, but that is a 5/6 hours work. Is there any script that KILL a Process and search all drive & folders for a specific file and delete permanently and restert computer. Thanks in Advance
  4. I think This will work. If you installed Microsoft UAA Patch(KB888111), you must uninstall that before install this.
  5. Is there any way to skip reboot after installation complete?
  6. Already downloaded & Installed latest NIC Driver. Often the underlying cause to Netio.sys is the installed Malware application. Prime candidates are McAfee, Kaspersky, & Symantec. If you are running one of those I would remove it and use MSE (at least to test). Of course SM is correct without the DMP files we are just guessing. If i use Kaspersky Internet Security 2011 no problem occered if i installed Kaspersky Internet Security 2013 same problem happening even if i install connectify same problem happening.
  7. I have a very bad problem with my Asus K42F. If i Install win7 x64bit Ultimate Edition without sp1 my laptop running smooth, but if i install with sp1 & connect to internet after sometime my laptop shows blue screen saying netio.sys error. Even i can't install win8 or 8.1 for same problem. Please give me a solution. Thanks in Advance.
  8. First extract .msi file from your .exe file then, start /wait kis20xx.msi /qb /norestart
  9. Try Here: http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=migr-55505
  10. Thanks bro. It's looking nice.
  11. Actually its not a problem. Its a mind satisfaction thing, and i think sp3 is bit slower then sp2. Its maybe my over imagination. Anyway Thanks for your reply.
  12. Thanks to All of you brother. Thanks for your quick reply. I will try and post here result.
  13. Thanks for ur reply. No those devices working fine in sp3 but not in sp2.
  14. I like SP2. I think hotfix is responsible for this. But I dont know which one.
  15. Please anybody reply