arjanv

Member
  • Content count

    73
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About arjanv

  1. can't the main working directory be used? i mean i've copied a standard windows xp cd to a folder on my computer and point nlite to this, and from there i've added drivers and build a iso. can i use this same directory for adding the extra drivers (whiout loading the last session? thanks
  2. Hi, I've made an image(and iso) with Nlite, and it works great, but i want to add some more drivers to it How to do this? I load the last session and add the drivers? but do i need to delete the previously added drivers, or can i just add the missing to the existing list? see screenshot, this is the list of drivers i'v added before, do i need to clear this list and then adding more drivers. I hope you understand what i mean. thanks
  3. Hi, We have a Windows server 2008 enviorment with only XP clients. On the server we have a disk E:\network which is shared and mapped as drive letter G. Users have make shortcuts to documents (G:\\folder1\file1.doc) this has worked for months, but suddenly all users experience problems opening these shortcuts. After investigation alle shortcuts are changed in (E:\network\folder1\file1.doc) anyone has the same problem? thanks, Arjan
  4. hi, how did you solve it? do you have a working xml for me? Thanks
  5. hi, can anyone make this work for Windows Vista. I've used this tool for windows xp and it work perfect, but now i looking for a simple installer for windows vista. anyone can help me?
  6. Neither can vLite. You are reaching too far. vLite also has nearly NO documentation. Double posting and crossposting is considered bad nettiquite! Please read the foum rules. I saw this vlite forum when i allready post it in a other forum. Delete the other post if you don't like it. Do you have a solution for the problem?
  7. It won't work with this tool. It's crap. No decent documentation. Cannot integrate drivers for all vista version at once. Anyone have a solution for vLite?
  8. It won't work with this tool. It's crap to me. No decent documentation. Cannot integrate drivers for all vista version at once. Anyone have a solution for vLite?
  9. this is the error I get. I've also made a new vLite iso without the latest hotfixes. problem not solved. And also used this time the driver packs from http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6703 Problem still exist. I'm using a OEM Vista home premium DVD with sp1 integrated from the factory. anyone a solution? Thanks
  10. this is the error I get. I've also made a new vLite iso without the latest hotfixes. problem not solved. And also used this time the driver packs from http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6703 Problem still exist. I'm using a OEM Vista home premium DVD with sp1 integrated from the factory. anyone a solution? Thanks
  11. I've made a custom Vista dvd made with vLite. During installation I'm getting messages about some drivers which I must click to go further. Anyone knows how to ignore driver signing during installation? Any help would be great. Thanks
  12. Hi, I've also this problem with an Intel S3000 serverboard. It uses the same driver. I've tried al options, but won't work Anyone has a solution?
  13. when deploying vista from a image using wds. all drivers are installed properly, but no network. When I start the network list-service (which has the startup type set to Disable). Then everything works fine. So I've captured this working situation. And again the service is disabled after deploying the new captured image. Please help me.