netwave

Member
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About netwave

  • Birthday 09/18/1973

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  • Country
  1. Getting the same error
  2. @Ricktendo64 Thanks very much for your quick reply & the solution it works 100% I wonder why 3rd party apps sometimes fail at getting all the correct driver data for slipstreaming?
  3. Hi, Need a bit of trouble shooting advise Until now I have successfully slipstreamed drivers to win7 x64 However now have x4 drivers that will not slipstream, I noticed each driver in question contain small .exe files & wondered if this was the issue, Does anyone in msfn know of a work arround solution I could try? Drivers are Alps Pointing-device (2-way) ATI Mobility Radeon HD 4225 ATI Mobility Radeon HD 4330 Series ATI Radeon HD 3200 Graphics Cheers.
  4. Darn MS Kill Joys , regardless of what software you use to integrate. Your best bet is to download an MS integrated sp1 iso image of Windows 7, just google and you find the iso your looking for. (sorry i can't provide any more info or weblinks on this cause it would be in violation of the rules here.) np I have that SP1 iso to hand Thanks anyway
  5. Your method works great. I just extracted the latest win7 SP1: windows6.1-KB976932-X64.exe to a folder I named "extracted" Run cmd C:Users\Admin>cd desktop C:Users\Admin\Desktop>windows6.1-KB967932-X64.exe /x:c:/extracted Inside the extracted folder was a huge bunch of files & folders including x2 .cab files windows6.1-KB976902-X64.cab 10.2mb windows6.1-KB976932-X64.cab 902mb Unfortunately 7Customizer does not allow me to insert cab files to the updates list only .msu files How do I convert cabs to msu files? Cheers.
  6. Woops sorry about that! This is the English version http://g.live.com/1r...wlsetup-all.exe Although the above link is a larger file it has the same file version 15.4.3502.922 as the ulz However, If you install the above version first, Then attempt to install the ulz version windows will throw up a warning message stating A newer version of Essentials is already installed Pretty strange IMO concidering they share the same file build. regarding the exe updates, how do I convert them to msu files so they can be intergrated into 7Customizer, Is there a tool for that or do you rename the .exe to .msu ? Cheers.
  7. Quick question, In the optional updates folder they all appear to be standalone applications, Does this mean some small exe apps can be added like NFO viewer or will that cause major installation issues?
  8. I've found a newer version of Windows Live Essentials 2011 http://g.live.com/1rewlive4-all/pt-br/wlsetup-all.exe This wlsetup-all.exe is 210mb vs the 155mb downloaded from the ulz
  9. Thanks again for your efforts Steven your a real credit to the community
  10. Thanks Steve, must figure out how to do this myself
  11. Blue, Ive been adding today's win updates to a new 7.ISO image Loaded my "saved presets" but noticed in Tweaks/Sevices my settings were not saved? All other custom settings appeared to have reloaded as expected! This applies to build 0.4.4 Could an option be added to save custom settings for services please?
  12. Tinkering with build 0.4.4, Blue is there any chance you could add a remove button to both themes & wallpapers, luckily I saved my custom presets so didnt have to entirly restart from scratch. Thanks
  13. Got rid of the 7Customizer Debug error I was getting, basically I re-made a Win7x64 ISO image with UltraISO problem solved! I now have a flawless 7Customized ISO image of Win7 x64 Retail with the aid of Driver Magician & Windows Update downloader. I used Novicorp WinToFlash 0.6.0005 beta which converts 7Customized images to USB stick installations as I found Microsofts USB tool wont work with customized Images of Windows lol Credit to blue for 7customizer_0.4.2a I found this build very stable Looking forward to future releases with added features. Keep up the good work!
  14. Yep! Ile figure it out sooner or later as I never give up I think the error is that you are using the Debug mode. You don't need to use it! You can read the visual guide: http://www.msfn.org/board/visual-guide-7customizer-t140068.html Extract: (Optional) Debug mode is used to pause the execution of the instructions when you apply your changes. This is used to solve problems. So leave it unchecked. Debug in "unchecked" mode still wont create my ISO, infact for a split second I still get to see the same error flash up before the whole execution fails I have used Debug mode before to iron out issues before compiling the final ISO Debug mode is not an issue IMHO (edit update) Getting this error from the DISM log: M DISM Provider Store: PID=460 Failed to get and initialize the PE Provider. Continuing by assuming that it is not a WinPE image. - CDISMProviderStore::Final_OnConnect
  15. Yep! Ile figure it out sooner or later as I never give up