Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Sputnik24

Member
  • Content count

    8
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sputnik24

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. [OLD] Aero Glass for Win8.1+

    First of all thanks a lot for this wonderful programm. I am using it on 8.1 64bit with a custom theme: http://carborunda.deviantart.com/art/Snowy8-for-Windows-8-8-1-409788674 I also donated two days ago. Today, after a restart, new symbols were downloaded by dwm.exe. Unfortunately since then, neither the standard theme nor the custom are working anymore. See attached screenshot: Left one: Standard thema - not flat anymore, everything else ok, but I like the flat one. Right on: Custom theme, totally weird. How do I get the old look back?
  2. UEFI "Secure Boot" feature from BIOS is preventing Aero Glass DLL from initializing properly. You may have disabled Secure Boot, which has solved your issue Please report the notifications popups to Bigmuscle, and provide your version number of the specified files Yes, it was enabled before, you're right. And yes, I used version 0.85 beta by mistake. Will try 0.8... ...and yes, the errors are gone. But the artefacts are still there. Unfortunately, I can't screenshot them as they go away during making the screenshot.
  3. I don't know what I've done (except a BIOS Update) but it is in principle working now. Nevertheless, I get two errors (screenshot) on log on and opening a windows explorer window every time. Furthermore, moving a windows over transparent elements I get artefacts.
  4. I have exactly the same problem. I've tried everything and it does not work. On my laptop with an Intel onboard graphich chip it works. On my desktop PC with an ATI (7750) it does not, tried also different drivers. Which graphic card do you have?
  5. SP1 - Removing Media Center lets vLite crash

    I just tested again. Used a clean DVD and only removed Media Center, nothing else. Same behaviour. Added a screenshot.
  6. SP1 - Removing Media Center lets vLite crash

    Yes, that's right. But first I had a clean DVD and selected Media Center to be removed and vLite also crashes. Then I unselect Media Center to test again and it worked. After that I tried to remove Media Center again and vLite crahes. That's why it indicates that I am using a DVD edited with vLite. But as I said it didn't work with a clean DVD, neither.
  7. Hi, when I select the Media Center to be removed vLite crashes when it starts to remove this component. Removing other components work fine. I'm running vLite 1.1.1 under Windows Vista Ultimate x86 without SP1 but all Hotfixes installed. Hope, you can help me. Last_Session.ini
×