geese howard

Member
  • Content count

    77
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About geese howard

  1. I cannot integrate W7 x86 and x64, using the multiboot DVD guide...see the picture How to solve it?
  2. I enabled and shutdown VM. But when i started again, i shows a message that´s not possible enable integration features, and to check group policies. However, XpMode by microsoft works well.
  3. I make a custom XP x86, but i cannot enable auto publish feature in VirtualPC. I installed recomended update (Update for Windows® XP SP3 to enable RemoteApp), but it didn´t work. XP mode machine shipped with microsoft VirtualPC works perfectly. I´m using W7 Ultimate x64.
  4. I make a custom XP x86 with nlite, but i cannot enable auto publish feature in VirtualPC. I tried to not remove "remote desktop" related, and installed recomended update (Update for Windows® XP SP3 to enable RemoteApp), but it didn´t work. XP mode machine that was build by microsoft works perfectly. I´m using W7 Ultimate x64.
  5. Works flawlessly in a VM.
  6. It´s an amd controller from Asus M3A78 (AMD 770/SB700) , with latest driver (3.1.1540.127). I´m installing 64-bit version.
  7. Exactly, but i´ll install win2k3 in another partition....forget W7, ok! Any suggestion?
  8. I buy another 250GB HardDisk...now using Raid 0 and Windows Seven. When I tried to install Win2003, with the latest Raid driver integrated by nlite, i always have a BSOD - Stop 0x0000007B...it happens with an older version driver too. My computer aren´t overclocked. What can i do do solve it? thanks
  9. While integrate ATI Catalyst Driver, package from ATI site. Another problem...if W7 source isn´t in Drive C:, an exception error occurs, and the program exits.
  10. Error! Dism Exitcode'30'
  11. Any flawless set to share?
  12. try to delete autounattended.xml
  13. Raxco Perfect Disk - doesn´t install (even in compatibility mode) Winrar 3.8 - works Acdsee 2009 - works Codemasters GRiD - works Windows Live messenger 2009 beta - works
  14. i had this message when slipstream sp2 at 32-bit environment.