jbuszkie

Member
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jbuszkie

  1. I don't like the idea of WGA Preinstalled with SP3.. Which I heard it was... That seems to have worked.... Do you have any thoughts why that did work and why mine didn't? It was either the update pack or IE7... Oh.. and thanks a bunch! Jim
  2. For #2.. Should I use Ryan's integrator or Nlite? (I was using Nlite...)
  3. Thanks.. Maybe I'll try that to see if it works.. But.... I'm trying to avoid SP3. My base is SP2 and I'd like to stay that way for now... Jim
  4. I looked kinda quickly.. but is there a feature request thread? Is there a way/ I'd like a way to rename the last session preset maybe in the last screen? Obviously I can rename them both by hand.. But it might be nice to be able to specify a name on the last screen.. maybe a radio button that says "Copy preset to a different name upon exit" or a box for a name that if you leave blank it will then just do the last session thing. But if you fill it in it will copy the last session to the name you specify? Is there something already in place that I missed? Great tool BTW... Jim
  5. I did it two ways and both failed. Then I Slipstreamed KB908536 and KB894871 with nlite (PRE_WMP11 preset) Then I used the 1.3.2.0 WMP11 tool from BOOOGGY with all the listed hotfixes. (External tool) Then I Proceded with the rest of the customizations and tweaks with nlite. (Post_WMP11 preset) Next I tried letting Nlite do all the work as in this Thread.. That didn't work either... Last session preset attached Jim Pre_WMP11.ini Post_WMP11.ini Last_Session.ini
  6. I'm trying to integrate WMP11. I get the following error several times. unregmp2.exe - Unable to locate component This application has failed to start because WMDRMSDK.DLL was not found. Re-installing the application may fix the problem Now I've search and seen several other people with the same issue but I didn't read an explantion of what's wrong or how to fix it! I've started with SP2 Then I Slipstreamed KB908536 and KB894871 with nlite Then I used the 1.3.2.0 WMP11 tool from BOOOGGY with all the listed hotfixes. Then I Proceded with the rest of the customizations and tweaks with nlite. Now if I skip the WMP11 tool.. it works fine... no errors.. Any thoughts? Jim