Theriex

Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Theriex

  1. Thanks for the help Fernando, it was a setting in the BIOS, apparently the OS doesn't like my shared video memory setting set at the lowest setting (16MB) (probably has something to do with a 2GB RAM limit or something), so I set it to the next highest value that worked (32MB) and it installed. Here's a to you.
  2. I'm having problems installing Windows XP Pro x64 on my system. I have two SATA drives set to dual boot, one has Ubuntu on it, the other did have Windows XP Pro 32bit on it but I wiped it and now want to put Windows XP Pro x64 on. I've followed the instructions on here but it still doesn't want to work. It just hangs at "Setup is starting windows". I've tried installing the SATA_IDE drivers by floppy, the SATARAID drivers by floppy and both together by floppy to no avail, I've tried using nlite to put them in, no luck there either. I've tried kicking the computer, unfortunately that didn't work, but it made me feel a little better I've got the latest drivers for my chipset (nforce 430/geforce 6100). I do know that if I place my Windows XP 32bit (SP3) disc in, it doesn't hang, its only the 64bit version that hangs. My system is as follows: Asus M2N-MX SE PLUS (newest bios) AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ 2Gb DDR800 RAM (one stick) 2 x 80GB SATA HDD (Same make/model) 1 x 160GB EIDE HDD Please help, its driving me nuts, if you need any more info, just let me know.