Bubs

Member
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bubs

  1. No i do not, however when i run nLite and load the drivers the file size of the CD increases.
  2. Yes, raid is listed as healthy on boot up. Yes, i just tried putting the raid_ide driver on as well, no success. Would like to note, that i do not see windows load any of the drivers at the bottom of the screen when running the drivers i placed on the CD through nLite.
  3. Current version of my "Nvidia nforce 590/570/550 Serial ATA Controller" is 5.10.2600.666. I no longer have these same drivers available (or know what i used) from the last time I installed via floppy disc. So therefore the driver(s) I have been using are NOT the same drivers i used before. Have you enabled both "required" devices/drivers? I'll assume you're referring to adding the two drivers in text mode in the nLite program. Yes, I have added "NVIDIA nForce storage Controller (required)" "NVIDIA RAID CLASS DRIVER (required)" I cannot load these two drivers one by one, only together. Am using nLite 1.4.8 ----------------------------------------------------------------------------------------------- Update: Asus M2N-SLI Deluxe NF470SLI AM2 AMD A64 X2 5600 2.8 AM2 2X1M (Overclocked 10%) 1Gx2 Corsair 6400 5xHDD 320GB using RAID 0 on the Nvidia 570 controller Using Mediashield Rom Bios 6.73. Bios has Raid controller enabled, and all SATA slots enabled, JMicron Raid is disabled (do not have any HDD's in them anyways) Tried using the drivers from the motherboard CD, failed. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Here's my exact process: 1. Load up nLite, with legal windows xp pro cd inserted in cd-rom. 2. Extract windows xp pro files to a destination folder, press next twice. 3. Go to drivers menu, insert files by this process: - Files have been downloaded and extracted to a directory - Raid drivers have three subfolders ( Ethernet, IDE, SMBus) I go to IDE > WINXP > sataraid > "nvraid.inf", i am given an option now to stay at default (loading two files mentioned above) in textmode. 4. Press back, then select "Bootable ISO" 5. Change menu to Direct Burn, start burn.
  4. I'm confused on what to do at this point. I have tried 5 nlite discs unsuccessfully. Currently, I'm running on a 5 sata disc in raid array 0. I am trying to reformat with nLite by adding on the drivers. I recently took out my floppy disc drive because it failed. Here is my system. mobo: m2n-sli deluxe NF: NF570sli My raid array is currently active and healthy. When i boot up the nlite disc I continually get an error that windows XP installation can not see my hard drives in the raid array 0. I have tried the following drivers: Download Fernandos XP 32bit NF4-5 non-AHCI WHQL Driverpack v3.0.zip NVIDIA SATA RAID F6 driverdisk 32 Bit V6.99 As well as raid drivers from nvidia's website. This process has worked for me when i used a floppy to load the drivers instead of nLite. I have tried only loading the nvidia raid drivers and NOT the nvidia IDE drivers, but no success. I have not tried loading the nvidia raid drivers one by one, i will load them both together. Any help would be appreciated, thanks.