EagleWing

Member
  • Content count

    79
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EagleWing

Contact Methods

  • MSN
    lamurphy49@msn.com

Profile Information

  • OS
    none specified
  1. I have been modifying Windows setup and creating my own customized install media since XP. I Have been searching the net trying to find out if the usual $OEM$ folders can be implemented in Windows 10 Pro setup. Anyone know? Any info or links will be appreciated. Thanks in advance
  2. This .ulz causes error and WUD will not work in WIndows pro 8.1
  3. About 11 or 12 years ago there was a minature computer similar to an iPad, but it had WIndows xp installed on it. I can't seem to remember what it was called. I thought I would post here and maybe someone may know. Appreciate any info, Thanks in advance.
  4. If you still have the HDD with the service running, then I would back-up all the registry entries and also look in the firewall exceptions list and see if the service is listed in there as well then backup reg of that then transfer over to the SSD drive.. :thumbup Thanks DosProbie! I did as you suggested and the service is working now. :thumbup
  5. I installed a service for a web app and it will not work. I installed the service in Windows 8 Pro 64-bit and when ever I attempt to use this app all I get is this error. " can't establish a connection to the server ". The server being my machine. When I installed the service for this app in Windows 8 pro x64 the first time it worked. The difference is that Windows was installed on an HDD, now it is installed on a SSD. Does anyone have any idea what I can do to get this service to work?
  6. Hi, I have a web calendar app called Brownbear iCal Web Calendar v3.8 x32 which I have been using for several years. It has always worked fine in every version of windows from XP to Win7. In fact it worked in windows 8 x64 when windows 8 x64 was installed on an SATA hard drive, however it will not work in Windows 8 x64 installed on a SSD. The service installs fine. But I keep getting this error: Firefox can't establish a connection to the server at mycomputer:81. Mycomputer being the name of my computer. Does anyone have any ideas on how to correct this problem? Any help would be appreciated.
  7. Does anyone know what happened to this website/forum http://www.project-os.org/ ? Is it down and out of business or just down the past few days for maintenance?
  8. When will May 2012 updated ulzs be available?
  9. Who ever told you that didn't have any idea what the hell they were talking about.
  10. I thought as much, but after I integrate those into my install and then install, the MS update comes up with several of those files and some that are supposedly included with SP1. When I attempt to intall those I get "failure to install". That is the reason I asked if there was a list of recommended upates and hotfixes. Least ways the essential ones.
  11. Hi, I was looking for a LIST of recommended Windows 7 SP1 x64 Ultimate updates and haven't had any luck. Any one know of such a list?
  12. HI, When I install Security updates and Windows updates, then restart my machine it gets to the point where xp should start and then reboots. When it does that it boots up into safe mode and it does not offer option you highlighted in the previous screenshot all it offers is: Safe mode Safe mode with networking Safe mode with command prompt Last known good configuration Start windows normally This is XP Pro SP3
  13. The problem I am having is after I install Windows and do the MS Updates. When I restart my machine after updating, it keeps rebooting. I don't believe it is a hardware problem. Personally I think it has something to do with what I do with nLite. Any ideas? Now did I remove something I shouldn't have? Here is my last session... LAST SESSION.INI
  14. I do have an untouched version of XP Pro SP3 as I mentioned it does not require activation. I did download it from the net and I assume that it was hacked or cracked by whomever uploaded it originally. I modify my version of XP to my preference and integrate only Onepiece's post SP3 update pack. I have noticed that whether it be Onepiece's or someone else's update pack that when one runs MS update there are several security/windows updates that are already supposedly installed. At any rate my cure for this issue was not to install any ms security or windows updates. Anyway thanks for the replys.