skytalk

Member
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About skytalk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. the drivers im trying to attach are for the SATA hard drive. kind of the whole point in doing this thing!! i stopped using the service pack and everything but the drivers in the end, but the error still happened. each time i have done this i started with a fresh copy of the cd files & folders. should the drivers be set to text mode or the other mode? I tried both anyway and it didnt work either. once this error comes up i can continue, but nLite crashes. So no ISO file is made. I also tried burning it directly but the same thing happens.
  2. This is the one from the attempt dont on the XP computer... Last_Session.ini [Main] Env = 1.4.9.1 - 2.0.50727.1433.Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 3 Target = Windows XP Home Edition SP3 - 5.1.2600.5512 - English (United States) [Tasks] Service Pack Integration Unattended Setup Integrate Drivers Create a Bootable ISO [Components] ;# Compatibility # [KeepFiles] msconfig.exe [RemoveFiles] clock.avi yahoo.bmp swtchbrd.bmp [Options] ProfilesDir = "%SystemDrive%\Documents and Settings" TargetPath = "WINDOWS" temp_dir = %USERPROFILE%\Local Settings\Temp [Patches] [services2] [Tweaks] [unattended] ComputerType = Automatic AutoLogon = Sean CustomLocales MaximumDataStorePercentOfDisk = 12 RestorePointLife = 30 DesktopTheme = Default|| AutoUpdates = 1 AutoUDay = 5 AutoUHour = 15 ProgFilesPath = "\Program Files" [NetAdapter1] connname = "" macaddress = "" ipaddress = "192.168.0.1" subnetmask = "255.255.255.0" defaultgateway = "" dnsserver1 = "" dnsserver2 = "" winsserver = "" netbiossetting = "0" ipxnetworknumber = "00000000" ipxnetworkframetype = "0xFF" [NetAdapter2] connname = "" macaddress = "" ipaddress = "192.168.0.2" subnetmask = "255.255.255.0" defaultgateway = "" dnsserver1 = "" dnsserver2 = "" winsserver = "" netbiossetting = "0" ipxnetworknumber = "00000000" ipxnetworkframetype = "0xFF" [GuiRunOnce] [Drivers] E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaAHCI_ESB2 E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaStor_ESB2 E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaAHCI_ICH6M E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaAHCI_ICH6R E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaStor_ICH6R E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaAHCI_ICH7M E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaStor_ICH7MDH E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaAHCI_ICH7R E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaStor_ICH7DH E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaStor_ICH8M E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaAHCI_ICH8M E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaAHCI_ICH8R E:\Windows XP Data Files\iaahci.inf,iaStor_ICH8R [Hotfixes]
  3. Hey Guys, i get this error whenever i run this program. The error occurs from my Vista 64 computer or my Windows XP home computer. It happens right at the very end. Any ideas what i have done wrong? I tried shortening the folder/file names so just a few characters but the same thing still happens. Help!! (oh and ive tried to find a mention to this error elsewhere but couldnt see it - my apologies if there is already a topic on it!)