gummy2

Member
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gummy2

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. DJB DO you mind sharing I allso would like to know this, what do you rename these Greek named folders to? got it I think MOVE /Y "%NeroProfile%\Data\Nero Burning ROM.lnk" "%NeroProfile%" MOVE /Y "%NeroProfile%\Data\Nero Express.lnk" "%NeroProfile%" MOVE /Y "%NeroProfile%\Labels\Nero CoverDesigner.lnk" "%NeroProfile%"
  2. hi is there a guide for doing your own Lite or just keeping only The Basic's for Nero-7.7.5.1 , i followed this guide , http://www.msfn.org/board/index.php?s=&amp...st&p=524528 but it dont seem to work in 7.7.5.1 , i would like to try and do my own Switchless Installer of nero
  3. ANSWER_FILE.TXT is just like the winnt.sif so your install can be unattended This line is the argument/Switch: /unattend30:d:\setup\XP\Professional\I386\ANSWER_FILE.TXT /unattend, no user input is required 30:is the number of seconds between the time that Setup finishes copying the files and when it restarts your computer where ANSWER_FILE.TXT is d:\setup\XP\Professional\I386\ANSWER_FILE.TXT
  4. In Label properties, script , on click result = File.Run("TOOLS\\CDIMAGE.EXE", "-lUXPD -btools\\xp.dat -h -n -o -m ROOT\\UXPD C:\\UXPD.iso", "", SW_SHOWNORMAL, false); allso this page tells you http://flyakite.msfnhosting.com/testingburning.htm You can download my autorun made with Autoplay Media Studio 6 if you think it can help http://www.msfn.org/board/index.php?s=&sho...ndpost&p=492211
  5. On my autorun I have options to make a ISO of each os on my Multi dvd so for this to work i need to keep the TXTSETUP.SIF to SetupSourcePath = "\" in setup\XP\Professional\I386 so when it makes the iso of the os its pointing to the right place but in my boot sector pro1 my TXTSETUP.SIF SetupSourcePath = "\SETUP\XP\Professional\" Now when i install from with in windows useing winnt32.exe it makes a new $WIN_NT$.~BT thats why i made the bat file to copy over my TXTSETUP.SIF from my boot sector pro1 so it points to the right paths
  6. Now i have put this in AutoPlay Media Studio this seem to work. result = File.Run("AutoPlay\\Docs\\pro1.CMD", "", "", SW_SHOWNORMAL, false); and in the pro1.CMD CMDOW @ /HID @echo off REM +===========================================================+ REM | Finding CDROM driveletter. | REM |-----------------------------------------------------------| SET TAGFILE=\OEM FOR %%i in (c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z) DO IF EXIST "%%i:%TAGFILE%" set CDDRIVE=%%i: %CDDRIVE%\setup\XP\Professional\I386\WINNT32.EXE /unattend30:d:\setup\XP\Professional\I386\ANSWER_FILE.TXT REM +===========================================================+ REM | Copying over txtsetup.sif to set the paths right. | REM |-----------------------------------------------------------| XCOPY /E /I /Q /Y /R %CDDRIVE%\PRO1\TXTSETUP.SIF %SYSTEMDRIVE%\$WIN_NT$.~BT XCOPY /E /I /Q /Y /R %CDDRIVE%\PRO1\TXTSETUP.SIF %SYSTEMDRIVE%\ RD /S /Q "%SYSTEMDRIVE%\SYSTEM32" EXIT I was thinking something like this but i am unsure if it would work %CDDRIVE%\setup\XP\Professional\I386\WINNT32.EXE /m:d:\PRO1 /unattend:d:\setup\XP\Professional\I386\ANSWER_FILE.TXT
  7. setup.exe autorun, XP Style Download PS. You'll have to edit this with AutoPlay Media Studio 6.0
  8. they all work when i boot from cd shell , its when i try and install from my custom Autorun menu made with AutoPlay Media Studio In AutoPlay Media Studio File.Run("setup\\XP\\Professional\\I386\\WINNT32.EXE", "", "", SW_SHOWNORMAL, false);
  9. I have made a Multi-Boot dvd and allso put a autorun on with AutoPlay Media Studio , but when i try to install one of the os from the autorun it makes a new $WIN_NT$.~BT boot folder so its pointing to the wrong place. As my boot folders are PRO1 , PRO2 and PRO3 and SETUP\XP\Professional\ In AutoPlay Media Studio File.Run("setup\\XP\\Professional\\I386\\WINNT32.EXE", "", "", SW_SHOWNORMAL, false); I get this error just after it asks where to install to. Setup was unable to verify drive c:. Your computer may not have enough memory to examine the drives, or your windows XP CD may contain some corrupted files.
  10. Tri-Pack? Unattended without DriverPacks could stops the use of F6 and if no driver packs are in what if some one has to use F6 you could make it so u can put two winnt.sifs in one for Unattended with Driverpacks that would have OemPreinstall = "yes" and one for Unattended without DriverPacks with OemPreinstall = "no" http://www.msfn.org/board/index.php?s=&sho...ndpost&p=482777 Reason being someone might use Unattended with Driverpacks for fixing a old computer that someone brings to them with no motherbord disk and no drivers. But if someone was to build a new computer for someone the one without DriverPacks would be much quicker as they would have the new motherbord disk and drivers with it. But they might need F6
  11. OemPreinstall=Yes This option is default to No but if you are using the $OEM$ Distribution Folders then it needs to be set to Yes, so that Setup regards this installation as a distribution and copies these files over to the system drive. This occurs at the end of Text-mode Setup. Having OemPreinstall set to Yes will also prevent you from loading RAID/SATA drivers from a floppy disc during textmode setup. http://unattended.msfn.org/unattended.xp/v...681d3de1347d35/ http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=39565&hl= http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=39449&hl= http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=17915 IN winnt.sif [unattended] OemPreinstall = "No" [GuiUnattended] DetachedProgram="cmd.exe" Arguments = "/C START C:\WINDOWS\system32\OemPreinstall.CMD" In txtsetup.sif [sourceDisksFiles] OemPreinstall.cmd = 1,,,,,,,2,0,0 CMDOW.EXE = 1,,,,,,,2,0,0 In OemPreinstall.cmd put OemPreinstall.cmd and CMDOW.EXE in \I386 folder
  12. if i use AutoPlay Media Studio 6.0 and ResHacker and i click on ResHacker.exe , then file , open setup.exe form xp pro, right click on bitmap and save all , then make the size in AutoPlay Media Studio 800 , 600 . Bitmap_19.bmp and 20 are good but Bitmap_21.bmp is the wrong size if i resize it it all looks wrong, can any 1 tell me where i am going wrong , or why its the wrong size but when u click on the exe the size is 800 , 600 ? Bitmap_19.bmp is 800 x 80 Bitmap_20.bmp is 800 x 100 Bitmap_21.bmp is 397 x 180 hmm i looked at this then looked again [url="http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=48883&hl=setup.exe"]http://www.msfn.org/board/index.php?showto...83&hl=setup.exe[/url] so it was a background color , not a bitmap
  13. trying to install office 2003 FrontPage at t-12 Nanaki while using your scrip in xplode using XPlode-SelectInstall.xml , installing at the t-12 stage , I get error 1406 - value DW 0200 registry key Software\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW\Installed I have also looked in Google and done a search to try and get a answer but all I found was this and similar things with no answer as yet , or I missed it http://www.msfn.org/board/index.php?act=ST&f=70&t=27170 http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=830 can you help please
  14. read this topic below, Office 2003 can be installed at T-12 http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=41967
  15. pathetic well I had to look up that word and yes it is miserably inadequate if people just read it says click here and when you are on it, its underlined and ya mouse pointer turns to a hand, and I was waiting quietly for the next release of XPlode , well I will wait some more XPlode is worth the wait