Toolman

Member
  • Content count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Toolman

  • Birthday 11/12/1968

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Is there a mirror for this site: http://boooggyaddons.xable.net/wmpslip.php Because it is offline I get a 404 reply ...
  2. I knew it... Good luck recovering your data Nothing is lost, was a fresh installed system (testing the driverpacks...)I downloaded them with my laptop and they where all oke, sorry for submitting a non existent problem...
  3. I've attached files with errors in driverspacks ... Freshly downloaded on a clean formatted and installed Windows XP Professional SP2 system ... edit: F**K !!! My HDD controller has a failure ! s*** ... but it's not in any log-file ... Errors_DriverPack_Graphics_A_V603.7z.txt Errors_DriverPack_Graphics_B_V603.7z.txt Errors_DriverPack_Graphics_C_V603.7z.txt
  4. I'm sorry, but I never overclock, it shortens the lifecycle of the hardware ...
  5. It won't take much longer, because I compress the dir and setting the attribute to compress all subfolders also, BEFORE 7zip unpacks the drivers into it ...Unattended setup using this methode takes 2 minutes extra when using all driverpacks ... If you do it afterwards it takes about 10 minutes ... (on my 1Ghz machine) ... But I have ordert a nice new machine with following specs: AMD XP64 X2 4200+, 4GB ram, 4 SATA2 HDD 250MB 16mb cache in raid 5, Asus A8n-SLI Premium. So performance is there, with practicly no limits ... And yes, I had all cyclic errors, except for the BASE ...
  6. All updated files have CRC errors ... ... Because I use M3-KTD I added 2 lines to BTS_DPs_M3.cmd (it will compress the drivers using NTFS compression, saves about 400Mb on disk when using all driver packs): REM +===========================================================+ REM | Finding CDROM driveletter. | REM |-----------------------------------------------------------| set tagfile=\OEM for %%i in (c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z) do if exist "%%i:%tagfile%" set CDDRIVE=%%i: md %dpdir% compact /C /S /I /F %dpdir% REM +===========================================================+ REM | Decompressing the DriverPacks to the harddisk. | REM |-----------------------------------------------------------| CD /D %DPDIRROOT%
  7. Is it so hard to add and change it yourself ???
  8. I had no serious problem on a Mobility 9700, it only flikkers like hell (60hz) and on desktops it works oke with me too ...
  9. I had no time to test, maybe tomorrow.The drivers I used are WHQL also, only the .inf files are modified ... the rest of the drivers are exactly the same as for the desktop ... Modifying the .inf files breaks the driver signing... hmmm, 0 - 1, but if you look inside the 'original' m*.inf then you will see that that file is also modified, score evens: 1 - 1 ... B)
  10. I had no time to test, maybe tomorrow.The drivers I used are WHQL also, only the .inf files are modified ... the rest of the drivers are exactly the same as for the desktop ...
  11. I just implemented an update on the Graphicsdriver pack A to version 5.11.1 ... I managed to scrape 2MB of the driverpack as follows: I removed the following files/folders: D\G\A\1\MX_26777.inf D\G\A\1\M and subfolders Downloaded the ATI driver only version 5.11. Ran DH ModTool v3 and copied the 2 .inf files created with it -- after renaming them (starting with M instead of C) -- to D\G\A\1. The fault is still the same, but the version of the driver-files is just as high as for the normal desktop drivers. I use the following in my WINNT.SIF file: [Display] BitsPerPel=32 Xresolution=800 YResolution=600 Vrefresh=60Maybe I have to drop these entry's completly to get it working correctly on my laptop ... ?
  12. Before you implemented the ATI Mobility drivers the setup used standard VGA drivers, so there was no problem ... only I had to install a modified ATI driver, I modded with a tool you can find at this site: DH Modtool 3I think it has something to do with the monitor frequenty the driver uses ... On an IBM Laptop it works but the screen flikkers at a very low frequenty during setup, afterwards it's oke, just like on my laptop (compaq n620c) ...
  13. I'm sorry to inform you that the ATI Mobility 7500 driver still has the same result, see attachment ... nb. Only during setup, after the reboot it's oke ... But I want to implement a menu where I can select what programs will get installed, and with this it is not possible ...
  14. Can I replace the .7z file with this one or do I have to run run_me.cmd again ? ps.: Thanks for the update, nice present for my birthday ...
  15. Method 3, RunOnceEx, Ktd No problems except with the drivers of the ATI Radeon Mobility 7500 ...