Viper999

Member
  • Content count

    115
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Viper999

  • Birthday 06/22/1966
  1. I have been trying to find an example, but have not been able to at this point. Can you point me in the right direction or provide an example xml file that shows how to call the silent install? Also would the distribution folder need to be in the $OEM$ path? Any help would be greatly appreciated.
  2. Does anyone have a tutorial on how to add silent application installs to windows 8 unattended? I appreciate any assistance...
  3. The 2-12-2012 version that you can download from the link provided still contains the "OOPS msu updates wrong arch bug..." Is there a newer version or is the bug still being worked on. I know the release notes state that the bug is fixed, but it appears not to be. Please provide an update. Thanks,
  4. Here is the copy of the log file. DISM tool working fine --- 2/14/2012 7:28:56 AM Mounting the selected image to extract information, Please wait... --- 2/14/2012 7:28:56 AM Extracting package information... --- 2/14/2012 7:29:41 AM Extracting feature information... --- 2/14/2012 7:29:49 AM Adding default languages... --- 2/14/2012 7:29:52 AM Adding default packages... --- 2/14/2012 7:29:52 AM Adding default features... --- 2/14/2012 7:29:52 AM Loading features and component information --- 2/14/2012 7:29:52 AM Adding default language(s) to thier comboboxs --- 2/14/2012 7:29:53 AM Adding default packages to its combobox --- 2/14/2012 7:29:53 AM Finished Windows analyses --- 2/14/2012 7:29:53 AM Proccessing Windows6.1-KB2425227-x64.msu... --- 2/14/2012 7:30:56 AM Oops!, The update pack is not compatiable with the current Windows Arch/platform --- 2/14/2012 7:30:56 AM Cleaner has just started --- 2/14/2012 7:31:05 AM All folders has been cleared! --- 2/14/2012 7:31:33 AM Cleaner has just started --- 2/14/2012 7:31:48 AM All folders has been created! --- 2/14/2012 7:31:48 AM Log Started --- 2/14/2012 7:31:48 AM Log Extracting... --- 2/14/2012 7:32:16 AM Thanks again for your help !!!!
  5. Unfortunately, I downloaded the version dated 2-12-2012 and i am seeing the same error. It is worth noting that the versions of windows I am creating the build on already has the patches integrated, but I want to create a new build with different tweaks and applications. Can you advise? I am running win 7 x64 and trying to create ax64 build. I am sure i downloaded updates for x64. Any help you can provide would be greatly appreciated.
  6. I am trying to build a new win 7 sp1 x66 build. I am trying to integrate post sp1 updates but I receive the following error: OOPs! The update pack is not compatible with the current Windows Arch/Platform These updates are ok with other programs. Did your new build intend to correct this issue? I really want to use your application to create my new build as it looks like it is very good. These updates are installed on the PC I am using to create the build. Any information you can provide would be great !!!!
  7. I tried that and that also doesn't work please see the attached screen shot and log: Thanks for your assistance. 2010/06/01 18:17:20- Getting USB drives information 2010/06/01 18:17:20- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:17:20- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:17:20- Checking sizes... 2010/06/01 18:17:20- Total source size- 0 MB 2010/06/01 18:17:20- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:17:21- Checking sizes... 2010/06/01 18:17:21- Total source size- 0 MB 2010/06/01 18:17:21- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:17:55- Checking sizes... 2010/06/01 18:17:59- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:17:59- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:17:59- Windows source selected- D:\XP\winxp 2010/06/01 18:17:59- Windows version- XPp 2010/06/01 18:17:59- Service Pack- Windows XP Professional Service Pack 3 2010/06/01 18:17:59- Windows source- D:\XP\winxp 2010/06/01 18:17:59- Windows version- XPpSP3 2010/06/01 18:17:59- Service Pack- SP3 2010/06/01 18:17:59- AMD64 flag- 0 2010/06/01 18:17:59- Boot menu name- Windows XP Professional SP3 2010/06/01 18:18:01- Getting USB drives information 2010/06/01 18:18:01- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:18:01- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:18:01- Checking sizes... 2010/06/01 18:18:01- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:18:01- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:19:38- Launching Bootice 2010/06/01 18:24:46- 2010/06/01 18:24:46- 2010/06/01 18:24:46- Bootice closed 2010/06/01 18:24:51- Getting USB drives information 2010/06/01 18:24:51- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:24:51- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:24:51- Checking sizes... 2010/06/01 18:24:51- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:24:51- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:24:51- Getting USB drives information 2010/06/01 18:24:51- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:24:51- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:24:51- Checking sizes... 2010/06/01 18:24:51- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:24:51- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:24:51- Removing TEMP folder 2010/06/01 18:24:51- ---------------------------------Program quited----------------------------------------------- Winsetup.7z
  8. I am using the latest. Please see enclosed log file: 2010/06/01 07:08:44- WinSetupFromUSB 1.0 beta6 started 2010/06/01 07:08:44- OS: WIN_XP Architecture type: X86 ServicePack: Service Pack 3 OS Language: 0409 2010/06/01 07:08:44- Program directory: D:\XP\usb\WinSetup-1-0-beta6 2010/06/01 07:08:44- Getting USB drives information 2010/06/01 07:08:44- Show all drives option is NOT selected, displaying USB drives only 2010/06/01 07:08:44- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 07:08:44- Checking sizes... 2010/06/01 07:08:44- Total source size- 0 MB 2010/06/01 07:08:44- Target space available- 0 MB 2010/06/01 07:08:49- Launching RMPrepUSB 2010/06/01 07:08:52- 2010/06/01 07:08:52- 2010/06/01 07:08:52- RMPrepUSB closed 2010/06/01 07:08:57- Getting USB drives information 2010/06/01 07:08:57- Show all drives option is NOT selected, displaying USB drives only 2010/06/01 07:08:57- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 07:08:57- Checking sizes... 2010/06/01 07:08:57- Total source size- 0 MB 2010/06/01 07:08:57- Target space available- 0 MB 2010/06/01 07:08:57- Removing TEMP folder 2010/06/01 07:08:57- ---------------------------------Program quited-----------------------------------------------
  9. First I want to say awesome tool, but for some reason the application does not recognize my sandisk 8gb cruzer any longer. I create a new ntfs partition and format, but it still doesn't recognize the drive. Any suggestion to get the drive detected would be greatly appreciated. Thanks, Jim
  10. Are we able to run rt7lite in windows XP ? I have installed waik and flash, but when I start the app I get an error message that files are missing and to reinstall. Thanks in advance for any assistance.
  11. All is goo. I corrected the windows version in the xml file. Thanks to all for your assistance !!!!!
  12. Thanks I modified the enclosed file and it works great !!!. The only thing it asks is the windows version and which disk to install.
  13. Can you attach your xml file as I can past it as it is formatted incorrectly ? Thanks in advance for your help.
  14. I put a "-" in thinking it would work, so if you dont want to use a field you need to delete it ? thanks for responding and your help is appreciated.
  15. I think I am getting closer, but now I get an error stating that a setting could not be applied for the oobeSystem x86_Microsoft-Windows-Shell-Setup_neutral section. Can anyone assist what might be incorrect ? Any help you provide would be appreciated. <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> </Display> <RegisteredOrganization>none</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>Jim Cease</RegisteredOwner> <TimeZone>Eastern Standard Time</TimeZone> <AutoLogon> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>9999</LogonCount> <Username>Jim</Username> <Password> <Value>laura1210</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> </AutoLogon> <FirstLogonCommands> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Description>Running FirstLog.cmd</Description> <CommandLine>cmd /C start /wait %systemdrive%\Install\FirstLog.cmd</CommandLine> </SynchronousCommand> </FirstLogonCommands> <OEMInformation> <Logo>%WINDIR%\System32\OEM\SystemLogo.bmp</Logo> <Manufacturer>Jim</Manufacturer> <Model>Jim's rad Core i7</Model> <SupportHours>-</SupportHours> <SupportPhone>-</SupportPhone> <SupportURL>-</SupportURL> </OEMInformation> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <ProtectYourPC>2</ProtectYourPC> <SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE> <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE> </OOBE> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value>viper999</Value> <PlainText>false</PlainText> </AdministratorPassword> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>bABhAHUAcgBhADEAMgAxADAAUABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Group>Administrators</Group> <DisplayName>Jim Cease</DisplayName> <Name>Jim</Name> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <VisualEffects> <FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing> </VisualEffects> <ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive> <StartPanelOff>false</StartPanelOff> </component>