nodiaque

Member
  • Content count

    98
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nodiaque

  • Rank
    Code Master

Contact Methods

  • Website URL
    http://shadowninja.servegame.com/
  1. yeah same codec pack, also using x64 codec pack. you get no thumbnail for mpg or mpeg? Cause I get thumb on mpg but not on mpeg
  2. I have media metadata handler, it's not removed. I also seems to not have divx thumbnails, but I have xvid. Strange. I do have both codec installed. Something is weird, specially for those mpeg from windows dreamscene.
  3. I'm not sure, I'll reinstall vlite and check if I remove it by mistake. I bet that if I did, I can't simply take it from a vista cd that have it and put it into my pc, right?
  4. Hello, I just did a vlite iso using 1.2 final and I lost my mpg thumbnail. Even in the dreamscene, there's no thumbnail. I've installed couple of codec to check if that would make it working. So far, only thing that work is every other video (including mpeg) but mpg still refuse to display any thumbnail. Any one have an idea? I've tried already registry fix and it doesn't works. Thanks
  5. Hello, I would like to know if anyone know how to make it work? What I mean is that I just installed some games and the games explorer stayed empty, not very good when your games doesn't create start menu item! Thanks
  6. ok, I found the problem. The "apply" button get enable if I click on "integration" in the task list but if I only slipstream, it doesn't
  7. Hello, I've just tryed to slipstream sp1 in vista x64 ultimate. It worked, it' says finished but then, the "apply" button isn't enable so I cannot rebuild the .vim to make it smaller (thus making the file 5.1gig). Is there something I forgot? Thanks
  8. Add the file kbdest.dll to the list. I just did a sysprep.inf with the file list above (I had some not exist in my xp sp2) and it requested kbdest.dll
  9. Hello everyone! I have a little problem right now. I have to make a boot disk that can boot over network. Now I've seen many way to create bootable cd or floppy but my problem reside in the space I have to put drivers. I need more then 2.8 megs for my drivers because my cd will boot more then 10 differents NIC. So I'm looking for a way to be able to load those driver (the only way I know is in config.sys using device=). The other problem I have regarding this is if there's a way to make it choose the right driver for the card. Thanks!
  10. Thanks, I'll try that for reiser fs. Now I need to find something that support ntfs 5.1 (this one is said to stop at xp so it doesn't support vista nor 2k3 server)
  11. Hello everyone, I'm having a little concern. Since Partition Magic was bought by Symantec, no more development was made (or it's really hidden cause I didn't heard of any replacement or new version of partition magic since). Now, that cause me a problem because Partition Magic doesn't support Reiser FS and NTFS 5.1 (windows server 2k3). I'm then looking for liable program (not experimental, those are crucial server data I need to transfer) or more that can copy, move, resize, delete (well, play with partition like and even more then partition magic do) but with reiser fs and/or NTFS 5.1. Thanks a lot!
  12. In the original computer, yes those profile existe, else I won't talk about them. In the one ghosted that have those problem, no if you login as someone else, the profile aren't here in system properties but once you login, this is when it create a new one (well, double it) and see it in double, triple, quad (depending how much time that happen). If I ghost one that is like that and deploy again, it will triple, etc...
  13. Hello everyone, I'm having a little problem. Where I work, we are using norton ghost 8.0 with norton console to create image and deploy station. I have several image depending on which lab I ghost. But some labs, after beeing ghosted, "f***" the user profile. What I mean is in the basis, I have this in doc&settings: (french windows) - Administrateur - B3300 (that's the lab number, we create 1 user with the lab number) and the system user profil (default user, network...) Then, I create an image and ghost it over the other 30 platform (with a ssid change using ghostwalker like every other lab). Now, when I login in administrateur or B3300, it does this: - Administrateur.B3300-XX (well, Administrateur.computername) instead of login in with the administrateur profile. It does the samething with any already existing profile. What's weird is that I don't have that problem in all lab and they all run the same windows. It also says to windows that now, I have 2 administrateur profile but if I delete one in windows, it remove the other also (not the folder, only the profile in system properties). If I relog again, it will recreate a new Administrateur.computername. I've put some picture to show that. Now, I would like to know what is causing this and how to solve this. Thanks
  14. Fixed it myself. I cleaned up the code and put some comments, but it's in french (sorry, for a french environnement) '######################################################################################## '# # '# Script: Map Drive Depot Public # '# Auteur: Jean-Sébastien Frenette # '# Système: Active Directory # '# Description: Va chercher le full name sur AD de l'usagé connecté et map # '# Depot sur "x:" et Public sur "w:" # '######################################################################################## 'On crée les connections vers le système Set objSysInfo = CreateObject("ADSystemInfo") Set objNetwork = CreateObject("Wscript.Network") 'On va chercher le fullpath du user connecté objUsername = objSysInfo.UserName 'On enlève le \ devant la , objUserName = replace(objUsername,"\","") 'On enlève le CN= objUserName = replace(objUsername,"CN=","") 'On split en 3 partit, lastname/firstname/lereste strUsername = split(objUsername,",",3) 'On set les noms des mappings 'Trim est TRÈS IMPORTANT, sinon le mapping marche pas (caractère non imprimable donc invisble) strPublic = "\\srvfich1\Public\" + trim(strUsername(0)) + ", " + trim(strUsername(1)) strDepot = "\\srvfich1\Depot\" + trim(strUsername(0)) + ", " + trim(strUsername(1)) 'On map les drives objNetwork.MapNetworkDrive "w:", strPublic objNetwork.MapNetworkDrive "x:", strDepot
  15. Hello everyone, I have a little problem. I'm working in a 2000/xp environnement with a windows 2003 server running Active Directory. Now when user logon, there home directory automaticly map to Z. But I have 2 more drive to map so I made a little script for that: Set objSysInfo = CreateObject("ADSystemInfo") Set objNetwork = CreateObject("Wscript.Network") objUsername = objSysInfo.UserName objUserName = replace(objUsername,"\","") objUserName = replace(objUsername,"CN=","") strUsername = split(objUsername,",",3) strUser = strUsername(0) + ", " + strUsername(1) Wscript.Echo strUser strPublic = "\\srvfich1\Public\" + strUser strDepot = "\\srvfich1\Depot\" + strUser Wscript.echo strPublic Wscript.echo strDepot objNetwork.MapNetworkDrive "w:", strPublic objNetwork.MapNetworkDrive "x:", strDepot While it work fine, the problem I have is that most of users have spaces in the drive to map (like \\srvfich1\Public\Raoul, Alfonse). because of the space, it then try to map "\\srvfich1\Public\Raoul,". Do you have any way arround this? I can't rename the folder so it have to map to this name. Thanks