ot30

Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ot30

  1. Hi, I just downloaded Win 7 RTM from Technet. I also downloaded Windows AIK for Windows 7 as well. I have spent hours trying figure out how to use the AIK, and finally after much reading I thought I had got the autounattend.xml right. The problem I'm facing is that the my unattended installation isn't formatting or partitioning my hard drive according to the settings within Autounattend.xml file. Which means every time I have tried running my unattended install, the old files from my previous Vista/7 OS Windows and Program files, are moved into Windows.old folders. Notes: The setup and unattended installation is working, as I haven't had to touch or type anything after I've run setup.exe from the Win7 DVD. The account, computer name are all being set. I haven't encountered any errors during the installation process. My Autounattend.xml file has been included below. Any help would be greatly appreciated! Cheers Autounattend.xml file: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserData> <AcceptEula>true</AcceptEula> </UserData> <DiskConfiguration> <Disk wcm:action="add"> <CreatePartitions> <CreatePartition wcm:action="add"> <Type>Primary</Type> <Order>1</Order> <Extend>true</Extend> </CreatePartition> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>3</Order> <Type>Logical</Type> <Extend>true</Extend> </CreatePartition> <CreatePartition wcm:action="add"> <Extend>false</Extend> <Type>Extended</Type> <Order>2</Order> <Size>15000</Size> </CreatePartition> </CreatePartitions> <ModifyPartitions> <ModifyPartition wcm:action="add"> <PartitionID>1</PartitionID> <Active>true</Active> <Format>NTFS</Format> <Order>1</Order> <Letter>C</Letter> <Label>OS Disk</Label> </ModifyPartition> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Order>2</Order> </ModifyPartition> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Letter>D</Letter> <Label>Swap File</Label> <Order>3</Order> <PartitionID>2</PartitionID> </ModifyPartition> </ModifyPartitions> <DiskID>0</DiskID> <WillWipeDisk>true</WillWipeDisk> </Disk> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </DiskConfiguration> <ImageInstall> <OSImage> <InstallTo> <PartitionID>1</PartitionID> <DiskID>0</DiskID> </InstallTo> </OSImage> </ImageInstall> </component> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-au</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>en-us</InputLocale> <UserLocale>en-au</UserLocale> <UILanguage>en-au</UILanguage> <UILanguageFallback>en-au</UILanguageFallback> <SystemLocale>en-au</SystemLocale> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserAccounts> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Group>Administrators</Group> <Name>B</Name> <DisplayName>B</DisplayName> <Description></Description> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <OOBE> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <ProtectYourPC>2</ProtectYourPC> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> </OOBE> <TimeZone>Cen. Australia Standard Time</TimeZone> <RegisteredOwner>B</RegisteredOwner> <RegisteredOrganization>B</RegisteredOrganization> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <OEMInformation> <Manufacturer>B</Manufacturer> <Model>PC</Model> </OEMInformation> <ComputerName>o</ComputerName> <RegisteredOrganization>B</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>B</RegisteredOwner> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:c:/downloads/install.wim#Windows 7 ENTERPRISE" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend>