subflava

Member
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About subflava

  1. Just thought of something...do you guys run with UAC (the Vista/Win7 security thing) disabled? If you left UAC enabled, are you running the install by right clicking and selecting the "Run as Administrator" option?
  2. What do you mean by "install the x10 drivers then the vista ones"? Aren't they they same thing? Here's what I did: 1. Install x10drivers_x64.exe 2. Install remote-wonder-2-5-0-0-english.exe Did this several times in different order, with/without uninstalling, etc. Doesn't work seem to work...receiver never picks up the remote. The mouse pad doesn't work and no other buttons respond. Am I missing something? For what it's worth, I am using the Windows 7 Professional x64 RTM version. Wonder if that matters.
  3. Thanks for the links Bilar and Badabing. I was finally able to get the 2.5 software, but I'm still not able to get it working. Don't know if it has to do with the fact that I had 3.04 installed before and I'm not sure if I was able to remove it cleanly. Also the X10 driver install seems a little flaky too, so I'm just a little doubtful about the whole thing. <sigh> Guess I'm just going to suck it up and buy a new remote that has Vista/Win7 support. Just sucks since the Remote Wonder is a perfectly good remote otherwise...just no software for it.
  4. Hi, I'm also struggling with getting the Remote Wonder to work on Windows 7 64-bit / x64. I've been searching all over for the 2.5 driver, but it seems ATI/AMD took the link down and I cannot find it *ANYWHERE*. Very frustrating...would one of you guys mind e-mailing it to me personally? I'd greatly appreciate it. Thanks.