Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

spiderman

Member
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spiderman

  1. Cannot say. Try a CTRL+L: http://www.msfn.org/board/seagate-barracud...-page-1105.html and post results. If there was a problem you should get this also: http://translate.google.it/translate?u=htt...it&ie=UTF-8 before. See if anything in the "commands" help: http://www.msfn.org/board/solution-seagate...07-page-15.html Doesn't CTRL+Z do anything? jaclaz CTRL+Z does nothing. CTRL+L blanks the screen. If I type anything other than the commands listed I get Bad cmd: 0x1a0d or some other hex error code. im thinking the board is in some kind of firmware loader mode.
  2. Finally got my TTL interface to drive working but no F3 prompt only > if I type in ? I get Boot Cmds: DS AP <addr> WT <data> RD GO TE BR <divisor> BT ? RET if I type in GO the drive responds TetonST Boot Rom 2.0 Copyright Seagate 2006 Does this mean the drive firmware is not even loading ?
×