ajdee

Member
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ajdee

  1. ajdee, what OS are you running and what version of WAIK? Did you see this message on the RT7Lite site? Enjoy, John. i Run Windiws 7 x64 plus i have to use this WAIK for windows 7 to but still the same problem
  2. what driver must i install?? i have install this KB3AIK_SV then i select tweaked i get this error and it's first time i get this problem on RT7lite
  3. this error i get then i start RT7lite i see it mount image and then i click on this error windows and it's come more error so what is wrong? i use windows 7 x64 swedish
  4. Jag har översatt det mesta till svenska och det funkar bra för mig, iaf i början, längre än så har jag tyvär inte kommit I have translated most of it to swedish and it works fine for me, atleast in the beginning, further that idk Jag får detta error när jag har översatt det == 7Customizer Started=== 7Customizer verion: 0.4.2a 7Customizer path: C:\7customizer\7Customizer.exe Current directory: C:\7customizer OS: Microsoft Windows NT 6.1.7600.0 OS architecture: AMD64 Work folder found: True Mount folder found: True Themes folder found: True Languages folder found: False Extract utility found: True Configuration file found: True bootorder.txt file found: True Boot sector file found: True Elevated: True Unexpected Error: Object reference not set to an instance of an object. at _7Customizer.Form1.loadlang(String lang) at _7Customizer.Form1.Form1_Load(Object sender, EventArgs e) I get this error == 7Customizer Started=== 7Customizer verion: 0.4.2a 7Customizer path: C:\7customizer\7Customizer.exe Current directory: C:\7customizer OS: Microsoft Windows NT 6.1.7600.0 OS architecture: AMD64 Work folder found: True Mount folder found: True Themes folder found: True Languages folder found: False Extract utility found: True Configuration file found: True bootorder.txt file found: True Boot sector file found: True Elevated: True Unexpected Error: Object reference not set to an instance of an object. at _7Customizer.Form1.loadlang(String lang) at _7Customizer.Form1.Form1_Load(Object sender, EventArgs e)
  5. hi this 7Customizer 4.2a is not working after i have translate it to swedish so please help
  6. this i try to add to my system so it's not missing after setup off windows 7 x64 i hope this are not incompatible. and it's support this windows Aisuite V1.05.32 for Windows XP /XP 64bit and Windows Vista /Vista 64bit Win7 32bit/64bit i give the link so you can read about ithttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us and i upload the acpi.inf i realy try to help AsAcpi.inf
  7. i use this version of windows sv_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65962 and it have 4 image in this iso and i select ultimate and then i test only to add drivers for acpi_x64 some are missing after i have install the windows 7 ultimate. and i think i can use your software to add acpi ?? I hope you understand me this time ??
  8. So i can not select one windows edition like windows 7 Ultimate x64 and add updates and drivers
  9. Hi again i have make new screen dump of only intergrate this part acpi and i add dism log file ma´by you can see where and many thanks for your fast support imagesinfo.xml dismlog.rar
  10. thanks Blue4603 i still have prob on this part Driver Integration i select this options to intergrate a folder of drivers brows for that folder and i mark the include subfolders. i get error is now Integrat drivers for my nvidia i wonder must i have this some are MS WHQL Certificate ? what error file must i send to you so you see my error many thanks
  11. and i see under updates it's no button some can remove if i add wrong updates Many thanks
  12. okey blue4603 thanks. i wonder can you add button for drivers part so i can remove drivers if i have add wrong drivers hope you understand me ' thanks man
  13. Hi! I nust say i love your tool it's works very nice. but the version i have one problem i must press enter in cmd windows evrytime to add all updates files msu version 2.0 it's auto add all my updates. what can i send so you see my problem. thanks man hope you understand my bad typing in english i from sweden maby i mark the debug mode =???