buffstuffmedia

Member
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About buffstuffmedia

  1. hi guys can anyone help me please i have a folder with subfolders containing certain files that i use for 3 seperate pcs , i have made text lists of each set of files that go into each different pc , my question is can someone give me the proper batch command that would copy the files listed in each list into the directories i want including the subdirectories , have included a sample but this isnt working as it copies the files all over the place inside the new folder instead of keeping the folder structure @setlocal enableextensions for /f "delims=" %%i in (darlaprun.txt) do ( xcopy "%%i" "%wim%" /s /e /h /y ) have also tried it with %%a but it still does same , i have certain folders with the same files in them but for different pcs and architectures and have 3 username lists which have only the files needed for each pc listed inside each text list
  2. sorry my own mistake i've solved it by simply changing the windows pe from amd64 to x86 on the 64 bit txt and looks like its being accepted , thanks anyway guys
  3. I have one wim image which contains 1 x 32 bit windows 7 ultimate labelled Joanne Desktop 3 x 64 bit windows 7 ultimate labelled Joanne Laptop Full labelled Darren Laptop Full labelled Alex Laptop Full here is the post from both my 32 bit xml which works flawlessly and one of the 64 bit xmls which stop at the select operating system screen 32 Bit Autounattended.xml <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-US</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>0809:00000452</InputLocale> <UserLocale>en-GB</UserLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <SystemLocale>en-GB</SystemLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <DiskConfiguration> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> <Disk wcm:action="add"> <DiskID>0</DiskID> <WillWipeDisk>true</WillWipeDisk> <!--System partition--> <CreatePartitions> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Type>Primary</Type> <Size>100</Size> </CreatePartition> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>2</Order> <Type>Primary</Type> <Size>204800</Size> </CreatePartition> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>3</Order> <Type>Primary</Type> <Extend>true</Extend> </CreatePartition> </CreatePartitions> <ModifyPartitions> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Active>true</Active> <Format>NTFS</Format> <Label>System Reserved</Label> <Order>1</Order> <PartitionID>1</PartitionID> </ModifyPartition> <!--Windows partition--> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Format>NTFS</Format> <Label>Windows 7</Label> <Letter>C</Letter> <Order>2</Order> <PartitionID>2</PartitionID> </ModifyPartition> <!--Data partition--> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Format>NTFS</Format> <Label>Back Up</Label> <Letter>D</Letter> <Order>3</Order> <PartitionID>3</PartitionID> </ModifyPartition> </ModifyPartitions> </Disk> </DiskConfiguration> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <Path>install.wim</Path> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/NAME</Key> <Value>Joanne Desktop Full</Value> </MetaData> </InstallFrom> <InstallTo> <DiskID>0</DiskID> <PartitionID>2</PartitionID> </InstallTo> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> <UserData> <ProductKey> <Key>My Product Key</Key> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </ProductKey> <Organization>End User</Organization> <FullName>Joanne</FullName> <AcceptEula>true</AcceptEula> </UserData> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserAccounts> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Name>Joanne</Name> <Group>Administrators</Group> <Password> <PlainText>false</PlainText> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> </Password> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <AutoLogon> <Password> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>999999</LogonCount> <Username>Joanne</Username> </AutoLogon> <OOBE> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <ProtectYourPC>1</ProtectYourPC> <HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE> </OOBE> <DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet> <TimeZone>GMT Standard Time</TimeZone> <OEMInformation> <Manufacturer>M.S.I</Manufacturer> <SupportHours>17:00 - 23:00</SupportHours> <SupportPhone>0203 002 7799</SupportPhone> <SupportURL>http://www.msi.com/product/mb/P31-Neo.html#/?div=Driver&os=Win7%2032</SupportURL> <Model>P31-Neo</Model> <Logo>%systemroot%\system32\OOBE\msi.bmp</Logo> </OEMInformation> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> <RefreshRate>60</RefreshRate> </Display> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComputerName>Joanne-Desktop</ComputerName> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="catalog:e:/new folder/sources/install_joanne desktop full.clg" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend> 64 Bit Autounattended.xml <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-US</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>0809:00000452</InputLocale> <UserLocale>en-GB</UserLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <SystemLocale>en-GB</SystemLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <DiskConfiguration> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> <Disk wcm:action="add"> <DiskID>0</DiskID> <WillWipeDisk>true</WillWipeDisk> <!--System partition--> <CreatePartitions> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Type>Primary</Type> <Size>100</Size> </CreatePartition> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>2</Order> <Type>Primary</Type> <Size>204800</Size> </CreatePartition> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>3</Order> <Type>Primary</Type> <Extend>true</Extend> </CreatePartition> </CreatePartitions> <ModifyPartitions> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Active>true</Active> <Format>NTFS</Format> <Label>System Reserved</Label> <Order>1</Order> <PartitionID>1</PartitionID> </ModifyPartition> <!--Windows partition--> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Format>NTFS</Format> <Label>Windows 7</Label> <Letter>C</Letter> <Order>2</Order> <PartitionID>2</PartitionID> </ModifyPartition> <!--Data partition--> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Format>NTFS</Format> <Label>Back Up</Label> <Letter>D</Letter> <Order>3</Order> <PartitionID>3</PartitionID> </ModifyPartition> </ModifyPartitions> </Disk> </DiskConfiguration> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <Path>install.wim</Path> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/NAME</Key> <Value>Joanne Laptop Full</Value> </MetaData> </InstallFrom> <InstallTo> <DiskID>0</DiskID> <PartitionID>2</PartitionID> </InstallTo> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> <UserData> <ProductKey> <Key>Different Product Key from 32 bit </Key> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </ProductKey> <Organization>End User</Organization> <FullName>Joanne</FullName> <AcceptEula>true</AcceptEula> </UserData> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserAccounts> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Name>Joanne</Name> <Group>Administrators</Group> <Password> <PlainText>false</PlainText> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> </Password> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <AutoLogon> <Password> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>999999</LogonCount> <Username>Joanne</Username> </AutoLogon> <OOBE> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <ProtectYourPC>1</ProtectYourPC> <HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE> </OOBE> <DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet> <TimeZone>GMT Standard Time</TimeZone> <OEMInformation> <Manufacturer>Samsung</Manufacturer> <SupportHours>17:00 - 23:00</SupportHours> <SupportPhone>0203 002 7799</SupportPhone> <SupportURL>http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/essential/NP3530EC-A0DDX</SupportURL> <Model>Samsung NP3530EC-A0DDX</Model> <Logo>%systemroot%\system32\OOBE\Samsung.bmp</Logo> </OEMInformation> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> <RefreshRate>60</RefreshRate> </Display> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComputerName>Joanne-Laptop</ComputerName> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="catalog:m:/sources/install_joanne laptop full.clg" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend>
  4. hi i have an image containing 1 32 bit windows 7 ultimate and 3 different 64 bit versions in one install.wim for my laptops and pcs , is there a way to create multiple autounattended.xml that i can swap over to root of usb and get it to install the appropriate windows 7 x64 image to whichever pc , ive tried renaming the windows images to all different names and putting these names into the unattended but it still asks me which image do i want to install
  5. ok no problem , i guess there is no way to run a single autounattended.xml that will work with 3 different versions of windows ultimate x64 or x86 to make it totally unattended , will just have to go inside the hive registry for each image and manipulate most of it that way , thanx for your input anyway
  6. hi i have done the index bit using <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/VALUE</Key> <value>1</value> and so forth upto <value>4</value> that bit is fine and dandy but the naming of the pcs , i will be sharing all pcs on a network so each of the 64 bit ones have to have their own individual name , could i possibly add like <key>IMAGE\VALUE</key> value variable to the specialize for naming each of the 64 bit pcs according to the image number they were run from
  7. Hi can anyone tell me if it is possible to make a single autounattened xml for 2 different pcs that run windows 7 ultimate x64 and 1 pc that runs windows 7 ultimatex32 using the <image/value> key rather than the <image/name> key and also when it comes to the specialise where i name the computer would i be able to name all 3 computers with different names on the autounattended xml , im working on it just now and any input would be greatly appreciated , and if i get it to work will post my results and how i managed it also incase anyone else is in same boat