Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



AvivMalka

Member
  • Content count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AvivMalka

  1. Hello, I've bought 40 computers, HP DX7500, and I created an image for those computers. I am having a problem with the Intel Adapter (Gigabit Model: 82567V-2) - I've read the README file from the INTELXP package (RIS_INF's folder) - And I did step by step from the README file. What I did is this: I've created the NIC folder in: [iMAGE_ROOT]\$oem$\$1\Drivers\NIC and I've added those files: e1000msg.dll e1000nt5.din E1000NT5.SYS e1000325.cat e1000325.din e1000325.inf E1000325.sys nicco2.dll NicInstY.dll And I've added the files that i've been told to add from the README to the: [iMAGE_ROOT]\i386 folder. I've deleted all the *.PNF files from the i386 folder also, changed the riprep.sif file (Added the line: OemPnpDriversPath = \Install\Drivers\NIC) I did a restart to the Service and also to the Windows Deployment Service, but I am still getting the error: "The operating system image you selected does not contain the necessary drivers for your network adapter" I am very familiar with the RIS, but I cannot resolve this problem. I've tried everything, even tried to forward it to the Intel 100 Ethernet's driver folder. Any one have a solution for this case? Thank you very much! ! !
×