• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About jcarle

  • Birthday 05/31/1980

Contact Methods

  • Website URL

Profile Information

  • OS
    Server 2012R2
  • Country

Recent Profile Visitors

894 profile views
  1. It seems to be working fine now. It might have been a "load" issue on the server. Maybe I was posting during nightly maintenance or something.
  2. It nows seems that it would be a video card issue. I had only a single monitor plugged in when I was building it at the office, but when I delivered it to the customer, there were 3 screens installed. At the customer's location, the issue did not occur. The mysteries of technology sometimes.
  3. When I post a new topic, the page spins and spins but never changes. However, if I check the section where I attempted to post to, the post is actually published. If I click Post New Topic again while its spinning, it'll keep posting a new duplicate topics.
  4. I have a build here that's being really odd. The concerned components are a Gigabyte GA-Z87-D3HP motherboard with an i3-4130 on it. Windows 7 is installed and running flawlessly. I've burn tested (prime95, fur mark, etc...) the heck out of it for a few consecutive days now, and not a single error, lag, bluescreen, or otherwise. The problem I have is that I can cold start the computer, I can shut down the computer, but I cannot restart. If I attempt to restart, Windows shuts down, then I get a black screen, and it just hangs there indefinately. If I hold the power button to force it to shutdown, then cold start it again, it starts as if it had expected to continue its restart. No errors, no bluescreen. Its almost as if Windows is sending the command to restart to the motherboard and the motherboard is just ignoring it. Windows having done its part no longer exists, hence the dead black screen. That's what I can tell anyway. Has anyone experienced this? Anyone have an idea? Maybe I need a Microsoft hotfix? Or maybe I just need to sit it out and wait for Gigabyte to release a BIOS update?
  5. I took a risk and opened up one of the boxes. Turns out that when you install the software via the office.com website, it asks you what country you're in and what language you want to install.
  6. I bought 3 copies of a Microsoft Office Home & Business 2013 in french (Microsoft part number T5D-01575) for a customer. At the last minute, the customer asks me to install his computers in english instead. With Windows 7, there's absolutely no problem installing and activating Windows in english and using a french product key, and vice versa, they are absolutely interchangeable. With the fact that I have to download Office 2013 from the Internet, does anyone know if I can download, install, and activate Office 2013 in English using a French product key? Or did I just get myself shafted with $750 of unusable licenses and be forced to buy it again in English?
  7. You'll want to take a read of these topics : WUD UL Schema and Packaging ULs
  8. The update dropdown is for updates to the program, not the contents of the ULs.
  9. Unfortunately, it's not that simple as the download URL for each update contains the GUID for it, which is different between the english and french version of each file.
  10. I have but you can't remove the parent domain from the forest after doing so. Since I am going from a parent domain as the forest root to a child domain as the forest root, the only options are to either rename the existing domain or create a new forest all together.
  11. The domain DNS does resolve to external DNS and the domain is an internet registered domain which we own. However DNS resolution is properly setup and does not conflict. If the NETBIOS name does not change and it is in fact a requirement that it does change, does that mean I'll have to do a double rename? Once to a fake and temporary domain, then a second time to the final desired domain?
  12. I'm preparing on doing a domain rename (I'm changing a domain from "domain.com" to "network.domain.com") and I've been reading on the documentation provided here : http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738208(v=WS.10).aspx One part has got me a bit nervous : "Be sure to avoid any possible name conflicts with the new names that you choose. Name conflicts can cause unpredictable and severe results. For example, a conflict with the NetBIOS name can render a domain controller unusable because you might not be able to properly remove AD DS from it." Now, even though "domain.com" will be changing to "network.domain.com", the NETBIOS name of "DOMAIN" will still be "DOMAIN". Is that in itself a conflict? Also, this is a single DC domain without Exchange or DFS shares. Can someone please check over my notes and see if I've missed anything?
  13. It is impossible that installing WUD would have crashed Windows. It is most likely that you have a hardware or driver issue with your computer. I hope you are able to resolve your issue.
  14. I added your ULs to the site. Thank you.
  15. @steven4554, I've posted your updated UL on the program's website. Thanks.