dandol6

Member
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dandol6

Profile Information

  • OS
    XP Pro x86
  1. i did everything for the BSY error. when i did the last step i got: F3 T>m0,2,2,,,,,22 Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 14, Max Certify Rewr ite Retries = 00C8 User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 00 secs im missing the line: " User Partition Format 10% complete, Zone 00, Pass 00, LBA 00004339, ErrCode 00000080, Elapsed Time 0 mins 05 secs" is this bad?
  2. thanks for all the support... however, lastly since the drive doesn't show up in "My Computer" or "Disk Management" would you conclude that the problem (assuming its one of the two mentioned here) is the BSY issue? Would an external drive connected to PC via USB show up in the BIOS (assuming it was working).
  3. when you say "insulate" what did you use? Electrical Tape?
  4. my question is using the cable (picture attached) am i cutting off the serial connector and soldering the correct wires to the correct parts of the PCB? (is there a better way to connect the wires w.o soldering?) then following the hyper terminal steps and attaching the sata power from my pc power supply when necissary? Also, the drive that has bricked was being used as an external (i bought the drive and placed it within an enclosure), my pc is old so my MOBO doesnt support sata, however the power supply (which is fairly new)has sata leads. Anyway, my question is the drive doesnt show up under "my computer" or Disk Manager anymore, it doesnt make any clicking noises. Other than it not showing up it seems to be fine. I figure since it doesnt show up under Disk Management its most likely BSY issue (if its either of the two) but, is there a way to find out if the issue is 0lba or BSY without hooking it up to the MOBO directly and checking the BIOS?