Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



dv8

Member
  • Content count

    12
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dv8

  1. error on iso

    Hopefully someone has some ideas here, i have made a bart pe iso, all the tools i want/need, they all work well... shortcut converters and all... except when i add the wireless service/tools when i try to boot from the iso it says cant find nds.sys and stops. So i rebuilt it making sure ndis.sys was everwhere it should be, still the same error. Any ideas? same as this one that no one answered: I am using 3.1.4 of Bart Pe and I can successfully build a cd but when I use it to boot, i get an error message about not being able to find/load ndis.sys. It is there and on the cd and in the proper place. Anyone have any ideas?? but its ONLY when you add the wireless drivers
  2. vmware is this right?

    perfect!!!! the /qn worked ! Thanks for the help! much appreciated... now time to fight with winamp
  3. vmware is this right?

    okie.. imma try it right now.. ill let u know in 30mins
  4. vmware is this right?

    prathapml Okay i did what you said, and it starts to install , yet im still asked about auto run and if i want to disable it, as well it tells me something about seearching for previous disk images... heres the code im using after you said to change it. REG ADD %KEY%\005 /VE /D "VMware Workstation" /f REG ADD %KEY%\005 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\Vmware\VMware.msi /QB ADDLOCAL=ALL DISABLE_AUTORUN=1 DESKTOP_SHORTCUT=1 SERIALNUMBER=xxxxxx Any ideas why i still get auto run questions and image questions?
  5. vmware is this right?

    Here is how i have it now, and it still does not work.. what have i missed?
  6. vmware is this right?

    Tried Kaspins code, thanks for the tip, but it didnt work. I put it in exactly like this: REG ADD %KEY%\005 /VE /D "VMware Workstation" /f REG ADD %KEY%\005 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\VMware\setup.exe /a /s /v TARGETDIR=\"%systemdrive%\Program Files\VMware\\" ADDLOCAL=ALL DISABLE_AUTORUN=1 DESKTOP_SHORTCUT=1 SERIALNUMBER=xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx /qn" /f Alas it did not work... just flies right by it, like it doesnt see it.
  7. vmware is this right?

    okay i just tried it and it still doesnt work.. can anyone give me any ideas as to why? tnks dv8
  8. Is this the right way to write it? I can t seem to get it to install. REG ADD %KEY%\005 /VE /D "VMware Workstation" /f REG ADD %KEY%\005 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\VMware\setup.exe /a /s /v" /qn TARGETDIR="%systemdrive%\Program Files\VMware\" ADDLOCAL=ALL DISABLE_AUTORUN=1 DESKTOP_SHORTCUT=1 SERIALNUMBER=xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx /qn"" /f Thanks in advance
  9. yes i noticed the typo in AAcro-Reader that was when i pasted.. it is just Acro-Reader on the setup.reg
  10. OKay i have followed the first part of these instructions on how to do this....(w2k btw) I created the Setup.reg, and all the batch files, basically i copied everything that was on the first part of this post. It will not run on first restart, nor will it grab the files i want to set up, i have to click the install.cmd manually in the c:\install file after windows setup, then reboot, but then i only see the last two things happening..basically the cleanup.. it does not install the adobe, abobe update, and mcafee. Here is my setup.reg Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx] "Title"="Installing Applications" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx\zz110] "1"="C:\\Install\\Acrobat\\AdbeRdr60_enu_full.exe -p /s /v/qn" "@="Acrobat Reader 6" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx\zz120] "1"="C:\\Install\\Acrobat\\AAcro-Reader_6.0.2_Update.exe /s /v/qb" "@="Acrobat Reader 6 Update to 6.02" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx\zz130] "1"="C:\\Install\\Virus\\win2k.msi /qn" "@="Mcafee Virus Scanner" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx\zz140] "1"="C:\\Install\\Remove2.cmd" @="Removing Setup Files & Restarting the Computer" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx\zz150] "1"="regedit.exe /s C:\\Install\\regtweaks.reg" @="Registry Tweaks" Here is my cmdlines.txt [COMMANDS] ".\install.cmd" ".\user.cmd" And my install.cmd is here CLS @echo off ECHO. ECHO Adding Windows Update Method REGEDIT /S %systemdrive%\install\Setup.reg ECHO. Any help is apprecaited...
  11. Using a windows 2000sp4 slipstream. I have the files copied to the cd correctly, followed the tutorials etc. But the runonceex.cmd doesnt seem to run correctly. However, the files are copied to the hard drive and i can see them in windows explorer under c:\install\applications\ My runonceex.cmd shows this: cmdow @ /HID @echo off SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY% /V TITLE /D "Installing Applications" /f REG ADD %KEY%\001 /VE /D "Preparing Installation..." /f REG ADD %KEY%\001 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\prepare.cmd" /f REG ADD %KEY%\002 /VE /D "Acrobat Reader 6.0" /f REG ADD %KEY%\002 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\Acrobat\AdbeRdr60_enu_full.exe -p"-s /v\"/qn\""" REG ADD %KEY%\003 /VE /D "Mcafee" /f REG ADD %KEY%\003 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\Virus\w2k.msi /qn" /f REG ADD %KEY%\075 /VE /D "Cleaning Up and Rebooting" /f REG ADD %KEY%\075 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\cleanup.cmd" /f EXIT I have the reg.exe copied to the %OEM%\system32\, whats happening is on adobe it whips by lighting fast and doesnt install, and with mcafee it says cannot find the file.. but its there on the hard drive cause i can see it now and run it manually.... Any ideas??
  12. Hi there, I would like to be able to install programs in windows2000 after setup is complete, how do i go about this. Seems the runonceex.cmd i use on xp doesnt work. I get really odd errors. Is there one thats available for windows 2000? Also, if some programs need a reboot to complete install, how does one go about that? Thnks in advance, dv8
×