buggyprog

Member
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About buggyprog

Profile Information

  • OS
    none specified
  1. I re-downloaded all the fixes and redo the slip in a fresh installed another PC. The problem of "can't find wucltui.dll" is gone. but there still has the issue of not able to input password in the login window. And also there is no quick launch when first boot up, I have to enable quick launch, and then I will get desktop icons back.
  2. It might be a problem in my pc, becuase I downloaded FDV file set from another PC and it is fine. I will redownload all the package and try again in other pc. I used WinXP with all patches to do the hfslip. I found another issue with my current hfslipped installation. I created two accounts while doing the installation: acctA, acctB, but when I start the system, and login in with any accoutn, there is no password needed. I have manually confige these two account to use password. Then I logged out, and click any of the account name, the passsword input edit box appeared, but couln't input anything in the box, there is no cursor in the box. then I pressed Ctrl-Alt-Del and get to classic login window, in where I can input password. and I logged in. Then I found out if I logout with switch user to other account, and Ctrl-Alt-Del and login, and logout with switch user, now I can input password in the password input box. after that the login window start working.
  3. ! C:\Download\fdvfiles-xp.zip: Unexpected end of archive
  4. I use hfslip-1.7.10_beta_H.cmd and mimo's hfslipfc.cmd to prepare XP sp3 and all fixes. I didn't use any other program. Everything worked well until I did the fresh installation: While XP coppy files to my PC, it prompts can't find wucltui.dll, and asks for retry or skip this file. I retried, but it couldn't find it, so I have to skip it. and XP finished instal normally. After installation, I checked my CD, the file wucltui.dl_ is there, just don't know why the installation program can't find it. I re-burn another CD, tried the install again, and the samething happened. HFSLIP.LOG.txt hfslipfc.log.txt