Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



darklunar

Member
  • Content count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About darklunar

Profile Information

  • OS
    none specified
  1. OS architecture: x86 Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\imagex.exe Saved DISM path: C:\Program Files\Windows AIK\Tools\Servicing\Dism.exe Saved odcdimg path: C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\oscdimg.exe What dod you think of when using 64bit waik for an x86 architecture ? Thats 1 problem.. the other one might be that you placed 7Customizer on your userfolder, dont do that! That's the problem, the OS I'm choosing IS x64. And I placed the 7Customizer in C:\ if that helps.
  2. Could you send as attachment your "dism.log" and the "log.txt", please! I couldn't find the DISM log in the folder but heres the entire content of log.txt: === 7Customizer Started=== 7Customizer verion: 0.4.4 7Customizer path: C:\Users\mchung\Desktop\7Customizer_0.4.4\7Customizer.exe Current directory: C:\Users\mchung\Desktop\7Customizer_0.4.4 OS: Microsoft Windows NT 6.1.7600.0 OS architecture: x86 Work folder found: True Mount folder found: True Themes folder found: True Languages folder found: True Extract utility found: True Configuration file found: True bootorder.txt file found: True Boot sector file found: True Elevated: True No language loaded Getting drive info Free space: 64.6374206542969 GB Getting drive info: Done Saved Imagex path: C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\imagex.exe Saved DISM path: C:\Program Files\Windows AIK\Tools\Servicing\Dism.exe Saved odcdimg path: C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\oscdimg.exe Windows source path selected Sources folder found install.wim found install.wim size: 1992 MB Added: "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\imagex.exe">work\testimagex.txt Testing imagex Imagex result begin: Imagex result file created. Imagex result end. Added: "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\Servicing\Dism.exe">work\testdism.txt Testing dism dism result begin: Deployment Image Servicing and Management tool Version: 6.1.7600.16385 dism result end. added: "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\imagex.exe" /XML /info "D:\sources\install.wim">work\imagesinfo.xml Starting imagex Imagex created imagesinfo.xml Successfully Reading images information from imagesinfo.xml First 5 lines of imagesinfo.xml Unexpected Error: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ThrowWithoutLineInfo(String res) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read() at System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace) at System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader) at System.Xml.XmlDocument.Load(String filename) at _7Customizer.Form1.selectImagePathBtn_Click(Object sender, EventArgs e)
  3. I need help! Arg! No matter which Windows 7 CD I choose it always says "Unexpected error: check your log" Here's my log: Unexpected Error: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ThrowWithoutLineInfo(String res) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read() at System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace) at System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader) at System.Xml.XmlDocument.Load(String filename) at _7Customizer.Form1.selectImagePathBtn_Click(Object sender, EventArgs e) And I did make sure there wasn't any whitespaces, heres the file location i put it in as: C:\Windows7
  4. Se7en_UA - working with Win 8.1

    So I'm trying to setup a customized Windows 7 installation disc where it would have about 2 of my applications I chose to automatically have installed when the person logs into the computer. Everything seems good so far until I reach the point where Pack Image needs to be selected in order for me to select "Create ISO". When I click on the Pack Image it starts to mount but after it reaches 100% it shows me this error:
×