anonim1979

Member
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anonim1979

  1. Bugs? After 1.2.3.0 wbemoc.inf: and few more " put in unusual places (use compare in Total Commander for example) ---- EDIT: (fixed my mistake) And one more question wmp.inf 1.2.0 [Run.PUI] "%11%\rundll32.exe %11%\wpd_ci.dll","DoCmd remove rescan" in 1.2.3 [Run.PUI] "%11%\rundll32.exe %11%\wpd_ci.dll,DoCmd remove rescan" (the other line with WMPNetwk is fixed properly) Isn't it now (1.2.3.0) incorect? Or it WAS incorect and now is fixed? It's ok in 1.2.3
  2. Heh! You CAN use Office Shrinker with ANY language! Simply modify lines in shrinker ini that are for Retry and Cancel (IIRC) to your language b&lah_blah bu&mbum AND PUT & before the letter that is used for shortcut (disable "hide underscore until i press ALT" in prosperities od desktop / looks / effects to check which ones!) In example above it would be "l" and "m"
  3. WBEM problems fixed in newest 1.4.5.5 (went live silently today) I checked and it works properly now. You can check after instalation: c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\setup.log for any potential errors with *.mof files
  4. EDIT WBEM problems fixed in 1.4.5.5 Checked and it works properly now. Old post;
  5. The modifications made by WMP11Splipstreamer 1.2 to wbemoc.inf in [WBEM.SYSTEMMOFS] section are unnesesarty and you can see this in log files; ERROR: GetStandardMofs failed to locate file C:\WINDOWS\system32\WBEM\napclientprov.mof,napprov.mof. problematic More on that SP3 fix here: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=76404 I wrote about that and linked on 22nd page of this thread. Simply my recomendation was overlooked so this time I posted it in all 3 threads It's bug report for developers of WMP11 Splipstreamer - they will know what it is about.
  6. 1.2 (I'm posting it in 3 places so it won't be overlooked) The first is in COPY files section and is indeed missing 8.3 filename. So the instaler dont know from what 8.3 file copy that long filename files. But second is in section that doesn't copy files and there are other not 8.3 names: CmdEvTgProv.mof there is no need to add references for source files in this section. checked: c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\setup.log c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\mofcomp.log Modified 2 instances (like 1.2 slipstreamer do) One (like I recomended) And they show properly in c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\mofcomp.log See page 22 for more info.
  7. I'm getting the exact same results. FIXED by puting modified wbemoc.inf AFTER WMP11 splipstreaming Take wbemoc.in_ unpack wbemoc.in_ (for example in WinRAR or use command line "expand wbemoc.in_" ) to: wbemoc.inf Modify in notepad (note that file is in UNICODE, some notepad replacements may have problems,use uni2asci or simply "save as" ASCI in notepad then edit, windows will not have any problems with asci file) wbemoc.inf so it will looks like this: (the first shown ones only, more or less in the middle,don't modify lines at the very end) cab it back "makecab wbemoc.inf" put on CD. Don't use english version if you use non-english one as ONE string is local PL for example English versions already modified, info and all credits goes to people here: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6290 Fixed for me that error during install, lack of firewall and access error in net connections taskkill error "class not registered" etc. English file in ZIP'ed attachement: wbemoc.zip
  8. I can confirm that in beta 1 cabed driver.cab was also bigger than in 1.4.1 Didn't have chance to check beta2 - I will do it tomorrow probably and report.
  9. Some googling found some info on rlslog but it was for **** version "bad words" deleted for obvious reason. You could check you-know-what "for testing purposes only" on VMvare/VirtualPC instalation (free legal XP and Vista 30day test images: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en ) if it works / or if Nero try to call some files that are missing on Lite/Micro or/and phone home with some kind of tcp/ip sniffer?
  10. WIN XP PRO VLK SP2 Polish 1.4.5 beta doesn't completly integrate those hotfixes for me: H:\winproLENOVO\I386\SVCPACK 2005-12-10 21:47 5˙223˙664 KB900725.exe 2006-05-14 09:30 4˙712˙760 KB908531.exe 2006-12-02 13:10 693˙048 KB914440.exe 2006-12-02 12:24 694˙584 KB920213.exe 2007-04-29 13:08 1˙653˙560 KB925876.exe 2007-05-13 21:54 1˙273˙736 KB927891.exe It put them into svcpack folder and adds entries to svcpack.inf - so it works - BUT 1.4.1 Final and earlier versions integrated them completly. (and I can also integrate them manualy by using /integrate:INSTALL_FILES_PATCH switch) The only operations done are: Clean SP2 source (ziped archive used in many many working builds) WMP11 0.991 + hotfixes (noWGA) Then nLite with only those: -hotfixes option (Winins3.1v2,IE7+2hotfixes,+~120 normal hotfixes) -100TCP/IP -uxTheme Everything works but those ~20MB are precious if you use BTS and .NET on CD. ---- EDIT: Also many files are left on CD uncompressed. Making I386 next 20MB bigger in 1.4.5 beta for example: aaclient.dll aaclient.mui agentdp2.dll lhmstsc.chm , exe, dll ,mui msi31.dll shell32.dll xpnetdg.exe, xsl
  11. I would like to have an option to instal all BTS drivers on computer after Windows instalation. So I tried your program. The default hardware.xml isn't the best suited for this task (works much better for unpacked drivers on USB) but not a problem for me The most problematic is method "RegistryDevicePath and SetupCopyOemInf" The first one limit 4096 isn't enouhg for more than one big pack (like DP LAN/ WLAN..) My solution 1 - make 8 folders each with its own hardware and exe and pack and launch all of them from bat sequentially LONG as on each unnesesary start and detection is requied.... Proposed solution : Ability in your program to treat drivers in 'packets' with <4096 long patch - by automaticaly checking if limit was exceded or by ability for user to select option []treat each packed archive as 1 pack to test : unpack and repeat with new RegistryDevicePath without simple and avacend device detection routine each time. Option 2 SetupCopyOemInf takes SOOOOOOO long.... Is't it possible to use the same method as in BTS pack in method2? A small program to scan all unpacked directories for *.inf files and making a one file to scan/or something like this I don't remember exacly how that works ?
  12. Yes, he did remove: "Pomoc i wsparcie" - its Help and Support Maybe something else too. [Components] ;# Aplikacje # Gry internetowe ;# Multimedia # Media Center Movie Maker Przykładowa muzyka ;# Opcje systemu operacyjnego # Asystent wyszukiwania Centrum zabezpieczeń DR Watson Foldery skompresowane (ZIP) Narzędzie do usuwania Blaster/Nachi Pomoc i wsparcie Samouczek systemu Windows ;# Sieć # Kreator połączeń internetowych Netmeeting Outlook Express Windows Messenger ;# Usługi # Usługa 'IMAPI CD-Burning COM' Usługa indeksowania Usługa 'Przywracanie systemu' ;# Kompatybilność #
  13. @fombat SFC still doesn't work properly. Even in 1.4b. So no. Maybe 1.4 beta 2 will change something.
  14. Computers with Win XP (normal not nLited or anything) on which Share Internet Connection is enabled has similiar problems - do you share internet using that PC by any chance? If not please disregard this.
  15. I'm using nLite beta 1.4 Polish WinXp Pro SP2. Made 10-13 CD-RW attempts starting with fresh source each time. I'm user of BTS driver packs (To this date I made many many successful fully unattended CD's) and lately they grow up so much that fitting it on one 700MB CD is impossible. So I wanted to delete some not needed things - help files/manual install/indexing service/music examples Everything worked BUT I got WFP/SFC popup. So I started investigating. Used fresh SP2 and nLite only - nothing else. Tested on live box - Cell 1GHz 256MB RAm 10GB HDD not in VMware. WFP/SFC popups if ANY components removed (and only components removed - only this selected in "task selection" nothing else) for example indexing service. Pupup after: first after install and when inserting new hardware (PCI network card), running autopatcher... Also had WFP/SFC popups on 2 CD's I made by integrating (ONLY integrating no removals) KIE7 WMP11 and ~20hotfixes. Pupup after: first after install and when inserting new hardware (PCI network card), running autopatcher... It seems that sfcfiles.dll (cabed as sfcfiles.dl_) is improperly ? patched with files list. Or those modifications are not working ? Hotfixes only sfcfiles differences between original and after nLite indexing service removed only All 3 sfcfiless.dll's from polish XP Pro SP2 attached in this post. I can test somewhat fast (1h any beta version if you are interested. SFCfiles_unpacked.rar