kemik

Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kemik

Profile Information

  • OS
    none specified
  1. Hi, I have a Seagate ST31500341AS which has had the famous clicking noise. It came with firmware CC1H which I didn't think was affected by this issue however I get the following problems Sometimes the PC POST sees the drive sometimes it doesn't. When it does I can boot up the PC and the drive is recognised as a logical drive however windows explorer says the drive need formatting to be used if I drive to access the drive. I've read lots of stuff regarding these drives but I'm totally confused as to what I should do. Do I need to try to upgrade the firmware of this drive? If so how and to what firmware as I thought CC1H was meant to be ok? If not what do I need to do as I desperately need to access the data on the drive Many thanks
  2. Hi, I have a Seagate ST31500341AS which has had the clicking noise. It came with firmware CC1H which I didn't think was affected by this issue however I get the following problems Sometimes the PC POST sees the drive sometimes it doesn't. When it does I can boot up the PC and the drive is recognised as a logical drive however windows explorer says the drive need formatting to be used if I drive to access the drive. I've read lots of stuff regarding these drives but I'm totally confused as to what I should do. Do I need to try to upgrade the firmware of this drive? If so how and to what firmware as I thought CC1H was meant to be ok? If not what do I need to do as I desperately need to access the data on the drive I appreciate that this may well have been answered already in this thread but I've been unable to find the answers to my specific scenario so really appreciate any responses Many thanks