Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

vuatho

Member
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vuatho

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x86
  1. Ask your Seven xml ? here

    tks alot man I can join domain for now.But another problem happens.(Test on Vmware I'm a student with a lab) I'v config in Windows Deployment Services>Server01.dom87.local>Property>Tab AD DS> Format Client Naming to PC%03# (so that CLient Join Domain will have name PC001 - PC999).Is it correct ? But the conputer name after join domain is a random name.Is it right it i put the computer name to recieve the AD DS tab information like this ?.Tks again your post help me so much <ComputerName>%MACHINENAME%</ComputerName>
  2. Ask your Seven xml ? here

    2 guys.I've got problems with my unattend file.It can't not join domain (I don't know why).I need some helps here.Tks for read this. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>En-US</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>En-US</InputLocale> <SystemLocale>En-US</SystemLocale> <UILanguage>En-US</UILanguage> <UserLocale>vi-VN</UserLocale> <UILanguageFallback>En-US</UILanguageFallback> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComplianceCheck> <DisplayReport>Never</DisplayReport> </ComplianceCheck> <DiskConfiguration> <Disk wcm:action="add"> <CreatePartitions> <CreatePartition wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Size>12000</Size> <Type>Primary</Type> </CreatePartition> <CreatePartition wcm:action="add"> <Extend>true</Extend> <Order>2</Order> <Type>Primary</Type> </CreatePartition> </CreatePartitions> <ModifyPartitions> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Active>true</Active> <Format>NTFS</Format> <Label>OS</Label> <Letter>C</Letter> <Order>1</Order> <PartitionID>1</PartitionID> </ModifyPartition> <ModifyPartition wcm:action="add"> <Format>NTFS</Format> <Label>Data</Label> <Letter>D</Letter> <Order>2</Order> <PartitionID>2</PartitionID> </ModifyPartition> </ModifyPartitions> <WillWipeDisk>true</WillWipeDisk> <DiskID>0</DiskID> </Disk> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </DiskConfiguration> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <Credentials> <Domain>dom87.local</Domain> <Password>P@sswordse</Password> <Username>admin</Username> </Credentials> </InstallFrom> <InstallTo> <DiskID>0</DiskID> <PartitionID>1</PartitionID> </InstallTo> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> <UserData> <ProductKey> <Key>XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX</Key> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </ProductKey> <AcceptEula>true</AcceptEula> <FullName>TrongDuy</FullName> <Organization>Home</Organization> </UserData> <WindowsDeploymentServices> <Login> <Credentials> <Domain>dom87.local</Domain> <Password>P@sswordse</Password> <Username>Administrator</Username> </Credentials> </Login> <ImageSelection> <InstallImage> <Filename>install.wim</Filename> <ImageGroup>ImageGroup1</ImageGroup> <ImageName>Windows 7 PROFESSIONAL</ImageName> </InstallImage> <InstallTo> <DiskID>0</DiskID> <PartitionID>1</PartitionID> </InstallTo> </ImageSelection> </WindowsDeploymentServices> <EnableNetwork>true</EnableNetwork> <EnableFirewall>false</EnableFirewall> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Identification> <Credentials> <Domain>dom87.local</Domain> <Password>P@sswordse</Password> <Username>dom87\Administrator</Username> </Credentials> <DebugJoin>FALSE</DebugJoin> <JoinDomain>dom87.local</JoinDomain> <MachineObjectOU>ou=Clients,dc=dom87,dc=local</MachineObjectOU> <UnsecureJoin>FALSE</UnsecureJoin> </Identification> </component> <component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <RunSynchronous> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Description>Enable User Local Admin</Description> <Order>1</Order> <Path>cmd /c net user Administrator /active:yes</Path> </RunSynchronousCommand> </RunSynchronous> </component> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <WindowsFeatures> <ShowWindowsMediaPlayer>true</ShowWindowsMediaPlayer> </WindowsFeatures> <ComputerName>%MACHINENAME%</ComputerName> <RegisteredOrganization>Home</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>TrongDuy</RegisteredOwner> <TimeZone>SE Asia Standard Time</TimeZone> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <OEMInformation> <Manufacturer>TrongDuy</Manufacturer> <Model>Vn-01</Model> <SupportHours>8h-12h vs 1h30-5h T2-T7</SupportHours> <SupportPhone>123-456-789</SupportPhone> <SupportURL>http://www.nhatnghe.com/FORUM</SupportURL> </OEMInformation> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value>UABAAHMAcwB3AG8AcgBkAHMAZQBBAGQAbQBpAG4AaQBzAHQAcgBhAHQAbwByAFAAYQBzAHMAdwBvAHIAZAA=</Value> <PlainText>false</PlainText> </AdministratorPassword> <DomainAccounts> <DomainAccountList wcm:action="add"> <Domain>dom87.local</Domain> <DomainAccount wcm:action="add"> <Group>Administrators</Group> <Name>Admin</Name> </DomainAccount> </DomainAccountList> </DomainAccounts> </UserAccounts> <VisualEffects> <FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing> </VisualEffects> <RegisteredOrganization>Home</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>TrongDuy</RegisteredOwner> <TimeZone>SE Asia Standard Time</TimeZone> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE> <NetworkLocation>Work</NetworkLocation> <ProtectYourPC>3</ProtectYourPC> <SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE> <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE> </OOBE> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:c:/en_windows_7_professional_x86_dvd_x15-65804/sources/install.wim#Windows 7 PROFESSIONAL" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend>
×