killerbee

Member
  • Content count

    500
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About killerbee

  1. hi, XPlode is back i'm soooooo happy cya Killer Bee
  2. hi, i should note that i have a german keyboard layout - so on a PC it is AltGr+Q for the "@"........... cya Killer Bee
  3. hi, just trying out my brand "new" shiny G3 Blue&White. With a brand new Max OS X 10.4.4 too. my first real problem reveald while ordering a DVB-S Card. I had to enter my email address - but where is the ridicolous "at" on this keyboard? After staring at the keyboard for at least 5minutes i realized there was none. OK - i have to try out. And i found out something - Apple-Q won't do the trick... So i surfed to another website and a little cut'n'paste later it was done... Today i surfed the web for it and now i know: Alt-L is the right thing for @ on my Mac i hope this amuses and helps you as me Cya Killer Bee
  4. hi, your link says : The error returned was: Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. so what's your point? cya Killer Bee
  5. hi, Avast Antivirus 4.6.763.0 is out. take a look here for a download. cya Killer Bee
  6. hi, i recently bought a PowerMac G3 blue & white with MacOS X because it was quite cheap and it is very stylish. But as a Mac n00b i have to do a lot of research with it, so there comes up a need for a MacOS-Subforum here from my side. Is there a possibility that we can gat such a thing here? thanks in advance Killer Bee
  7. hi, works like a charm here in germany too feels a little bit faster now keep up the good work cya Killer Bee
  8. hi, Forceware 82.12 is out. Look here for your download pleasure. Cya Killer Bee
  9. hi, there is a new set of Forceware out. v81.98. Please look here for a download. Have fun Cya Killer Bee
  10. hi, i want to install WSUS on a machine running XP Pro. How can i make this work? Could someone please help? thanks in advance cya Killer Bee Title Edited - Please follow new posting rules from now on. --Zxian
  11. hi, and the second try should go to the Universal Silent Switch Finder to find out the unattended switches. Or there could be some info at the manufacturer-website. If nothing helps there will be AutoIT and InstallRite to get it working unattended... Hope this helps a bit cya Killer Bee
  12. hi, yes, the error big_gie mentioned is here too... cya Killer Bee
  13. hi, everything loaded perfectly take a look hope this helps a bit cya Killer Bee xplode2.log
  14. hi, i've tested it on my installed XPSP1 and a fresh installation of XPSP2 and it worked without problems, maybe your virus-scanner or another app causes this problem. I would suggest you test it on a fresh installation (inside a VM would be best for testing-purposes). This would help to look if there's a problem with one of your apps. hope this helps a bit cya Killer Bee
  15. hi, but you can call a xplode.cmd which will support environment-variables. hope this helps a bit cya Killer Bee