kingamir79

Member
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kingamir79

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x86
  1. ok, i follow that instruction but get error "txtsetup.sif corrupt" !!!!!!!!!
  2. hi how to add windows xp 64-bit in multi os muliboot dvd. i do that but i get error: "txtsetup.sif corrupt" please help me, thanks.
  3. hi guys thanks for your tutorials. i do any things that you'r say for multi-boot dvd with windows xp 64-bit. but I get "Txtsetup.sif is corrupt error, status 14". i dont know WHAT!!!! please help me
  4. hi thank you very much
  5. hi thanx for reply. my win xp is sp3. #1 ver 8.2 #2 IE 8 #3 my root of dvd include 4 OSes folder named :XPS1, XPS2, XPS3,XP64 and WPI. each OS folder contain $OEM$ folder that downloded from WPI official site. but after windows xp installation finished WPI don't appears. then i create a folder in I386 named CMD and add tow files that same $OEM$ folder and edit SVCPACK.INF file to add name of runwpi.cmd that in CMD folder. i dont problem to this step, WPI page appear after win xp installation finished, but when install applications started an error appear that want to stop process. error says script on IE run slowly, do you want to stop it? yes/no with 'yes' condition system not be usable until press Alt+F4 and with 'no' terminated. i'm sorry , i don't know english very goog. SVCPACK.INF file: [setupData]CatalogSubDir="\i386" [setupHotfixesToRun] CMD\RunWPI.cmd --------------------------------------- RunWPI.cmd file: for /f "delims=: tokens=1" %%i in ("%~dp0") do set drive=%%i: set wpipath=%drive%\wpi SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY%\WPI /V 1 /D "%wpipath%\WPI.exe" /f -------------------------------------- This is my folder layout: >WPI >XPS1 >XPS2 >XPS3 ------- >I386 ------------- > CMD -------------------- cmdline.txt -------------------- RunWPI.cmd ------- >$OEM$ ------------ cmdline.txt ------------ RunWPI.cmd >XP64
  6. hi i have a problem with use WPI in multi-boot dvd. after installing windows xp finished WPI page appear and then select applications. but when installation start, a error appear that "... Internet explorer is slowly... stop script on this page...yes/no?" please help me
  7. I allways runing wpi with code below: for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i:\WIN51 set CDROM=%%i: set wpipath=%CDROM%\wpi SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY%\999 /V 1 /D "%wpipath%\WPI.hta" /f make with this text file anyname.cmd and put it in i386/svcpack . don't forget to add anyname.cmd to svcpack.in_ hi can you explain how to add "anyname.cmd" in svcpack.inf?
  8. hi guys i have a problem: i add WPI in Multiboot dvd root and add $OEM$ folder in each windows setup folders but when windows installation finished an error appear with message : " cannot find \wpi.exe ..." and terminated!!!!! please help me soon as posible
  9. hi guys thanx for tutorials. i have a problem: i add WPI in Multiboot dvd root and add $OEM$ folder in each windows setup folder but when windows installation finished an error appear with message : " cannot find \wpi.exe ..." and terminated!!!!! please help me soon as posible