Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



andefined

Member
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andefined

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. thanks for the help, here is a new pic of my setup blue wire tx > rx yellow wire rx > tx black (on hdd) gnd to gnd connected with the red wire psu gnd the power supply comes from a usb, when i try to gnd the - of the power supply i get the weird characters error else i don't get anything. thanks, dimitris
  2. Hi, i am really confused i've read this post and also this post i then purchased this converter http://www.ebay.co.uk/itm/260836151037?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 and this cable http://www.ebay.co.uk/itm/250653067355?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ny steps: 1. connected the cable with the converter 2. performed the loopback test succesfully 3. connected the tx(hdd) to rx(converter), rx(hdd) to tx(converter), gnd(hdd) to gnd(converter), sata power supply from same pc and added the card on the motor 4. waited for the motor to stop 5. started hyperterminal or putty (under w7) 6. entered the correct values COM3, 38400, 8, 1, N, N and connectd 7. when i type Ctrl + z there is no response 8. reversed the rx and tx but i get the error with the weird characters 9. reversed again but no response 10. removed gnd no response 11. removed convertor's power supply got the error with the weird characters (weird error) (my setup) any ideas apreciated
×