simonhind

Member
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About simonhind

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. Hi All i just downloaded 180 day Eval of Windows 2012 R2 Essentials i have extracted the ISO to my hard drive and plan to inegrate all updates, can anyone help me with a program that will use DISM to integrate the updates and create a bootable ISO image after, if there is not a tool can you please help me with the cmdline to DISM and update and create a bootable ISO mant thanks guys
  2. wow I remember when someone tried the same with me they called prending to be from microsoft, this is what was said Him - you have a virus on your computer, i am connected to your PC and can see it Me - hi can you tell me what my IP address is ? Him - no Me - well how do you even know if i have a PC, i didnt say i had one and im not going to tell you if i have, your not geniune as you should know you need to know my IP address in order to see whats on my computer ( if i had one ) anyway the moral of the story was, from the start i already knew he was fake, i was playign with his head, i put the phone down on him 5 minutes later lol
  3. yes the problem is solved the error occured due to the mass storage driverpacks and yes i am aware that a "legit" key is needed to activate windows, which is why i cant keep using my current laptop for virtualizations of x64 systems i always use test media before i put it on a live system but in this case i had no choice i needed to use my laptop from fresh install im ordering a laptop with vt-x & vt-d support, my processor does not support either
  4. This makes no sense - a CLEAN DVD or the "Integrated" DVD? i ended up downloading downloading http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24395.iso i have not integrated all hotfixes and security updates, i decided not to integrate driverpacks at the moment, just awaiting my 32Gb USB Flash Drive USB 3.0 and will be getting a laptop which has VT support as my current processor does not support VT as i want to test builds on VMWARE workstation for x64 bit
  5. "Custom PC" Well the only reason i cant give the info is becuase im not at the location ( custom PC is not at home ) its a PC buult by my father-in-law we only visit every other week the only changes i made was Driver Integration whats the best tool for this i used WinToolKit located here http://www.wincert.net/forum/files/file/5-win-toolkit/ is the best reliable tool for it, the only drivers i integrated was mass storage,Graphics B, AMDFilter from http://driverpacks.net/driverpacks/latest would this of caused the error or WinToolkit method of driver integration
  6. im not able to, but its weird i can no longer do a USB Install on my laptop, its been working for weeks and now after first reboot "completing Setup" stage i get "windows setup could not configure windows to run on this computer's hardware" when i tried the same but using a DVDROM using same files transferred from usb it worked fine Here is my laptop spec Chipset Northbridge Intel Havendale/Clarkdale Host Bridge rev. 02 Southbridge Intel HM55 Monitoring Mainboard Model Aspire 5741Z (0x000003AF - 0xC08BED40) DMI DMI BIOS vendor Acer version V1.23 date 04/25/2011 ROM size 1536 KB DMI System Information manufacturer Acer product Aspire 5741Z version V1.23 SKU Calpella_CRB family Intel_Mobile DMI Baseboard vendor Acer model Aspire 5741Z revision V1.23 DMI System Enclosure manufacturer Acer chassis type Notebook Storage Device Path \\?\ide#diskhitachi_hts545032b9a300_________________pb3oc60f#5&29497647&0&0.0.0#{53f56307-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b} Type Fixed Name Hitachi HTS545032B9A300 Capacity 298.1 GB SMART Support Yes
  7. WiNToBootic but as mentioned the install already works on my laptop i dont get the error message "windows setup could not configure windows to run on this computer's hardware" however when i tried to install it on a computer with SATA i got the error, so i dont see the difference in what program i used.
  8. When installing Windows 7 from USB, i get this error "windows setup could not configure windows to run on this computer's hardware" i have installed this on my laptop works 100% installs however on a PC custom built i get the error shown above does anyone know why this would happen and a fix for this
  9. yes i was able to remove the relevant files using DISM GUI i mounted the install.wim and removed the relevant files affecting the login process after setup had completed i can't remember where i downloaded RT7Lite the menu always loaded in the past but i still have no idea why it stopped or if quartz.dll in system32 & syswow64 is a legit file belonging to Microsoft
  10. if you want Office 2013 to run silent you need to do the following setup.exe /config locationofconfig/config.xmli run office 2013 in command prompt from sources/$oem%/apps/Office2013 and run it via install.cmd here is my example @echo offmode con cols=67 lines=25title Windows 7cls@echo Windows is now installing additional files...@echo.@echo.for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i:\sources\install.wim set CDROM=%%i:@echo Installing Microsoft Office 2013 ...Start /wait %cdrom%\sources\$oem$\apps\Office2013\setup\setup.exe /config %cdrom%\sources\$oem$\apps\Office2013\setup\config.xmlremember you need to have $$/setup/scripts/ setupcomplete.cmd with @echo offfor %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i:\sources\install.wim set CDROM=%%i:Start /wait %cdrom%\sources\$oem$\install.cmdi have tested this with all of office 2013 updates included and it works 100% place the config.xml in the /setup/ folder and /ProPlus.WW/ folder you must run the command as shown above
  11. Hi Guys i am trying to remove RT7LitePIlaunch.exe file as is not loading i found it in install.wim i found the file in the windows folder and can remove it but no idea how its being loaded the only thing i could find was /windows/Setup/scripts/SetupComplete.cmd but that only shows regsvr32 /s %systemroot%\system32\quartz.dllregsvr32 /s %systemroot%\syswow64\quartz.dll@echo offExit
  12. Hi i am using WinToBootic with RT7Lite ( i know RTLite is old ) basically i am now using USB bootable to install windows 7 within install.cmd i have for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i:\sources\install.wim set CDROM=%%i:IF EXIST %windir%\SysWOW64\msinfo32.exe (@echo Installing Windows Loader...Start /wait %cdrom%\sources\$oem$\program.exe /silent) ELSE (@echo Installing Windows Loader...Start /wait %cdrom%\sources\$oem$\program.exe /silent)my question is how do i set USB= or wil WinToBootic make USB act as CDROM until a reboot after windows 7 is installed -- edited issued resolved
  13. i can't figure out why my Autounattend.xml file for Windows 7 Ultimate x64 edition still requests to select an OS to install here is my xml <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><!--This answer file generated by RT Seven Lite--><unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-US</UILanguage> </SetupUILanguage> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/NAME</Key> </MetaData> </InstallFrom> <InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> <UserData> <ProductKey> <Key /> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </ProductKey> </UserData> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserAccounts> <LocalAccounts /> </UserAccounts> <OOBE> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <HideWirelessSetupInOOBE>false</HideWirelessSetupInOOBE> <SkipMachineOOBE>false</SkipMachineOOBE> <SkipUserOOBE>false</SkipUserOOBE> </OOBE> <DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet> <TimeZone>Pacific Standard Time</TimeZone> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" /> </settings></unattend>if anyone can help much appreciated
  14. thx I've downloaded Win Toolkit and will give it a go today
  15. Hi People i am using RTSevenLite to integrate all updates and notice not all updates are installed after checking Windows Update, this is the same case even after a reboot check just to make sure what i want to do from this point is run updates after windows desktop loads, if anyone can help with that solution i would appreciate it