Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

SoWhat

Member
  • Content count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SoWhat

  1. I just found a problem - HDD was defective even though all HDD diagnostic tools were telling that it is okay. I just changed to another HDD and everything works, so thanks and sorry for disturbing.
  2. Then I see blank black screen. No errors. Yes, only one internal disk. Yes, beta 8 Installed from USB hard drive, also tried from USB memory stick - same result. Feeling is that after first part of installation, internal disk isn't bootable yet.
  3. I found a problem with Driverpacks - some Windows installation files were missing. So I managed to integrate Mass Storage Drivers into my installation and I did all these 5 steps you wrote and I still got same result after entering Second Part of installation: Location usbdrive.tag Address 0x82a0: Value 0x80 2 (HEX:0x2) 2 (HEX:0x2) 1 (HEX:0x1) Found 2 disks, set USB disk hd1 1 Booting MBR on hd0 ... | 1 PS. Yesterday I successfully installed Windows 7 using this tool http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
  4. Tried both slipstream methods, but still the same result
  5. 2) How about SATA driver which is included in beta8? for me it works well - drives are detected. 5) already checked with SOME WAREZ Boot CD, HW works perfect. 3) already tried to use SATA->USB adapter instead of connecting installation drive directly to motherboards SATA port, didn't help. Okay, I will try to integrate drivers myself DriverPacks.net way.
  6. After I wrote that post, a lot has happened. I found XP installation with already included SP3 and SATA drivers. So I added it to SATA Hard drive (it is much faster than USB stick) using program version Beta 7. This hard drive is plugged in SATA1 slot, I am installing system on SATA0. Than first part of installation went smooth, but after restart I got blank screen when system tried to boot from SATA0. Then I did following - I chosed to boot from SATA1 and then selected Plop Boot manager, than I selected first hard drive, than I received "NTLDR is missing", than I tried to boot from SATA0 again and second part of installation started. It went smooth almost until the end. I selected all language stuff, computer name etc. Than after few minutes I saw blank screen again. Both hard drives are fujitsu 120GB, 1.5GB/s. Each time I begin installation, I delete old partition and create new one on drive C: I will try to repeat everything using Beta 8. Ehh, Beta 8 freezed after choosing second part of installation and it wrote: Location usbdrive.tag Address 0x82a0: Value 0x80 2 (HEX:0x2) 2 (HEX:0x2) 1 (HEX:0x1) Found 2 disks, set USB disk hd1 1 Booting MBR on hd0 ... | 1 There is something wired going on - sometimes when in the beginning I am pressing F10, system is able to boot from SATA0 and continue installation until mouse arrow shows up. Then system restarts.
  7. Hi! I bought new Intel motherboard http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dn2800mt.html I am trying to install XP from USB. First problem is that drivers for AHCI doesn't work (I included them in XP installation with nLite). Okay, I switched to IDE mode, then first part of installation goes fine, but when I have to choose second part, I receive following and system freezes: Booting Second part of 2000/XP/2003 setup / Boot first internal hard disk 2 (HEX :0x2) 2 (HEX :0x2) 2 (HEX :0x2) 2 (HEX :0x2) 2 (HEX :0x2) 2 (HEX :0x2) 2 (HEX :0x2) EDIT: Booting directly from HDD fixed second problem. Now I just neet to find right drivers or right method for including them. Any Ideas? EDIT2: After second part was finished, Windows wasn't able to start anymore Thanks!
×