Stagiair

Member
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stagiair

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. Nevermind. Everything works now except the computer problem. You can't prompt for a computername and join the domain unattended. There is something wrong with the order. Only do the joindomain part and put the computername tags just this way: <ComputerName>*<ComputerName> You will get a random machinename and you can add to your logoncommands a script to rename your pc. It's a bug we have to deal with! Searched many days for this but this is the only solution.
  2. Thanks guys, worked out well! But my logoncommands don't run! These are the commands that should run: <FirstLogonCommands> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <CommandLine>cscript //b c:\\windows\\system32\\slmgr.vbs /ipk serial-x-x-x</CommandLine> <Order>1</Order> <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput> </SynchronousCommand> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <CommandLine>cscript //b c:\\windows\\system32\\slmgr.vbs /ipk serial-x-x-x</CommandLine> <Order>2</Order> <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput> </SynchronousCommand> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <CommandLine>cscript //b c:\\windows\\system32\\slmgr.vbs /ipk serial-x-x-x</CommandLine> <Order>3</Order> <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput> </SynchronousCommand> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <CommandLine>cscript //b c:\\windows\\system32\\slmgr.vbs /ato serial-x-x-x</CommandLine> <Order>4</Order> <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput> </SynchronousCommand> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <CommandLine>cscript //b c:\\windows\\system32\\slmgr.vbs /dlv all</CommandLine> <Order>5</Order> <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput> </SynchronousCommand> </FirstLogonCommands> I have autologon enabled, so they should run when the account is logged in though? Those are commands to activate Windows 7 and Office btw. Under OobeSystem and under the component: Microsoft Windows Shell. So it should work? Thanks!
  3. I could do it with a script, searched an searched but there is not a single script that works to me.
  4. Hello, Hope someone can help me out. I've been working for weeks on figuring out WDS, Sysprep, answerfile and all other terms. I succeeded in my testenvironment and now i am deploying images on the companynetwork. But i get stuck.. at the first computer where i want to install my image with his answerfile (unattend.xml). Everything is going okay and works but when it finishes with installing and the moment for me is there to log in, it goes wrong. When i try to log in on the domain it says "The trust relationship between this workstation and the primary domain failed.". While the domain has been configured on the computer (on the loginscreen you see the domain like: DOMAIN: domain.local). If i want to log in with the localaccount it says: "Account has been disabled" :S Did everything as they say here: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc730845(v=ws.10).aspx at the table under (Secure join) and even tried another computer, but the same problem. What now? I have tried everything, serious. The deadline is tomorrow. Please help! Unattend: http://pastebin.com/embed_js.php?i=xtpCHcXe