kitnoos2002

Member
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kitnoos2002

Profile Information

  • OS
    none specified
  1. I have already tried a lot of time! No, the Verbatim usb stick don't ask for reboot, even on fresh xp install. It's a standard USB 3.0 stick, with no extra features, no encryptions... We can add a Password protection software available for download, but it is not originally installed. Links to my Verbatim Stick
  2. OK! Thank you very much for yours explanations! I am 100% sure With WinSetupFromUSB 1 Beta 8, I no need to Force USB Drive in Bios. Just Select the good USB Drive Once with F8 BBS Boot Menu. With WinSetupFromUSB 0.2.3 I have to Force USB Drive for Working. For the Verbatim key problem, could we not use the minimised batch "setup.cmd" to simulate a "disconnect-reconnect" of the USB key?
  3. Same error, Verbatim USB 3.0 stick isn't visible at t-28 and I have the error : files are needed (CMPROPS.DL_) This is strange because at the beginning (T-39) we can see for a few minutes that the light on the USB key is working, so there is a working file transfert at the beginning. And at T-28, USB stick it becomes not visible...
  4. Yes I edit Boot.ini on the USB stick. I think the second part don't boot on USB with WinSetupFromUSB 0.2.3 if I press F8 (BBS POPUP) I try with boot forced on USB in bios. EDIT : OK Install is working with USB Forced in bios. I don't need to do that with WinsetupFromUSB 1.0 Beta 8 I will tel you if complete install work with Verbatim USB 3.0 stick and WinSetupFromUSB 0.2.3
  5. I disconnect card readers but I have the same error. Install to Disk 0 Partition 1 [multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)] in Boot.ini : Don't work Install to Disk 0 Partition 1 [multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)] in Boot.ini : Don't work Install to Disk 0 Partition 1 [multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)] in Boot.ini : Don't work Install to Disk 0 Partition 1 [multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)] in Boot.ini : Don't work
  6. I use the same sources files ( XP SP3 Original + Ntdetect modified) I have 1 HDD with 1 Partition First and Second part of Setup ----->First part I start from the first part, and all first part seem OK ( Select first partition(The only), Quick Format ntfs, Copying Windows Files...) After reboot, I have system32/hal.dll error. I will try to mod Boot.ini
  7. Hello! Thank for informations! I just tried with WinSetupFromUSB 0.2.3 Quickly to the beginning of the installation he told me he could not start because the file system32/hal.dll is missing or corrupt. WinSetupFromUSB 0.2.3 + USB 3.0 32Go Verbatim : Don't work
  8. USB 3.0 32Go Verbatim : Don't work USB 2.0 16Go Corsair : Work 100% USB 3.0 32Go Corsair : Work 100% I bought especially Verbatim USB 3.0 stick to make Installs Some USB stick like Verbatim USB 3.0 do not seem to be still compatible with WinSetupFromUSB. But WinSetupFromUSB is still a great software!
  9. Installation in progress on the same computer. USB stick : 2.0 Corsair Voyager GT 16Go I give you infos soon!
  10. Hello! I just reinstall Original XP SP3 on same computer with same USB Key. I synchronized my watch with the computer time. ... 13h51m12s : During XP SP3 install, system warn me for needed files. 13h52m30s : I unplug USB Key. 13h53m30s : I replug USB Key. 13h54m00s : I validate the path for copying needed files. (D:\WINSETUP\XPPSP3\i386\) ... Installation continues without any other problems. I have not been able to find interesting clues in the log files. Thank you very much. Here is all the .log Files LogFiles.7z
  11. I will check the Windows Setup log files tomorrow because I need to reinstall. (I do multiples tests this week) Yes, the problem appears all the time : Original XP SP3 100% Original XP SP3 except ntdetect.com XP SP3 With Driverpack If I test with Unattended (By winnt.sif and winnt32.sif) Error "Files needed" is not visible at the screen, but install is partial (desktop in classic mode) because somes files aren't copied. Same problem on 2 differents computers (1 Desktop and 1 Laptop) Tested with 2 identicals USB 3.0 "Verbatim USB Store 'n' Go V3 32Go"
  12. Hello! I try to install XP SP3 with WinsetupFromUsb 1.0 beta8 USB Drive Formated in NTFS With RMPrepUSB 2.1.648 At T-28 minutes stage there is a problem : Setup warn me that files are needed (CMPROPS.DL_) I noticed at this time my USB Key is no longer visible. But if I unplug and replug my USB Drive, It becomes visible and the installation continues without problems. (I tested on 2 computers and same problem) How can I solve this? Thank you very much! Here is the .log File WinSetupFromUSB.rar
  13. Thank you very much for the explanations! I will test intégration and install soon.
  14. Thank you for your fast response. I will add this line : dll=disk1,nusb3co.dll In what section should I add it ? [Files.SCSI.nusb3xhc] or [Files.SCSI.nusb3hub] ?