wmaniac

Member
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wmaniac

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. Hi, I'm running StartIsBack+ 1.5.1 on Windows 8.1 on a Dell Latitude E6530, the video card is Intel HD4000 + Nvidia NVS 5200M. I have the Nvidia drivers version 326.80. I have enabled Nvidia Nview multi screen/virtual desktop software. The problem is that when I switch to a virtual desktop from the booted one, that is called default desktop, I lost the taskbar blurring effect on the new desktop, If I go back to the default desktop, blurring effect is still there. The only way I can bring back the blurring effect for the taskbar on a virtual desktop is if I click on orb to open the start menu then the taskbar become blurred again. But as soon that i am back on the default desktop, and then I return on a virtual desktop, the taskbar have lost the blurring effect until I do the process described above. If you have any solution. Thank you.
  2. Hi, same unsuccessful result. I removed the first key location [HKEY_CURRENT_USER\Software\StartIsBack], created the second in [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\StartIsBack], rebooted in safe mode, same result, StartIsBack is not loaded... I'm running with the Administrator account, maybe this is why it is not working in safe mode.. It work well in normal mode too..
  3. Hi, I created this key using Regedit, rebooted in safe mode, and, it does not worked.. Windows 8.1 Pro with all the latests patch applied, StartIsback+ 1.5 RC3..
  4. Running it on an old Dell Latitude D820 (Core 2 Duo T7600 - 2.33Ghz) + 4 Gig of ram. Windows version is Windows Server 2012.
  5. There should be a text file that contains every text that is not translated by the windows resources library. That way it will be easier to maintain and translate completely Start Is Back into the preferred user language.
  6. Hi, I got an error whan I try to change options in the Start Menu Properties: Failed to get data for ' Start_AdminToolsTemp' My Windows 8 version is RTM and this is the french language native The settings ares applied if i log-off and re-login. Thanks.