Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Chaindog

Member
  • Content count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Chaindog

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. I tried everything I found on the forum and on the web. The left of you, the first entry was just an example that I have tried. But all to no avail. It all goes only up to the point where I have to turn on the power again. The adapter is fine, because I have successfully revived in the meantime another 2 HDD´s. I just noticed that the PCB is very very hot. But not matter, because I returned the HDD back to the customer. This allows the post to be closed. THX
  2. I've read everything. the disk responds to the point where I turn the power back on, then nothing happens. When I'm fast enough during the startup process, I can enter the command yet. Then happened but nothing more.
  3. When I turn on the HDD again and wait longer than 8 seconds, then I can not do anything with ctrl z. Under 8 sec I can just type the command but nothing happens after 10 minutes
  4. I have already read and tried. Successful Loopback test.
  5. Sorry for my bad englisch: I have a Seagate St3500620AS with Firmware HP12 and the BSY Problem. I have followed all steps. But when I power the disk off and on again, nothing happens in the Terminal. CTRL Z doesn't response. When i´m fast enough, i can tap m0,2,2,,,,,22 but nothing happens after 10 minutes. The interface works because I have it already revived 2 HDD´s My steps: F3 T>/2 F3 2>Z Spin Down Complete Elapsed Time 0.141 msecs F3 2>U Spin Up Complete Elapsed Time 6.549 secs F3 2>/1 F3 1>N1 F3 1>/T F3 T>i4,1,22 Power off, 10-15 sec waiting, power on no response to terminal any Ideas???
×