Meyer

Member
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Meyer

  • Birthday 11/04/1998

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. Registry? Nothing to task manager... You need to overwrite taskmgr.exe and taskmgr.exe.mui if asked. EDIT: I have a backup of old task manager, and services show normally... Something is not loading...
  2. I overwrited all files in copy: \windows\system32\windows.*.dll \windows\system32\en-us\windows.*.dll.mui \windows\system32\taskmgr.exe \windows\system32\en-us\taskmgr.exe.mui \windows\system32\launchtm.exe Maybe the two first lines is not needed. Look at services list in WinPE: http://img641.imageshack.us/img641/5593/taskmanservices.png And list services from System account of Win8 RTM: I will make a list of user account services soon...
  3. I got Task Manager and IE10 to work: http://imageshack.us/a/img690/1660/ie10andtaskmgr.png http://imageshack.us/a/img832/2725/ie10k.png http://imageshack.us/a/img819/8858/taskmgrh.png For IE10, I only copied IE folder to WIM. But, when I close the IE, it try to initialize "inetcpl.cpl". I need to copy it. And for task manager, I copied "taskmgr.exe" and your MUI, and the "LaunchTM.exe". But the "Processes" tab shows no item. This is probably due to the fact that Immersive Shell not be running. And I found something very interesting: If you run EXPLORER.EXE in the system account in Win8 RTM , we have the same problem with taskbar.
  4. The immersive shell (Metro) works now? Have you tried to import "HKCR\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ImmersiveShell" and "HKCR\Software\Classes" keys from Windows 8 to "system" account in WinPE? Try copying "C:\Program Files\WindowsApps" to WinPE. (you need to take ownership from the folder to copy it). Copy "C:\Windows\ImmersiveControlPanel" to WinPE too.
  5. Have you tried to copy the DLL's "twinui.dll" and "twinapi.dll" to WinPE? They are the most important for Windows 8 UI (Metro) work. Sorry if my english is bad ... I am brazillian...