ScorpioGeek

Member
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ScorpioGeek

Profile Information

  • OS
    Server 2008R2
  1. Hi, can anyone help me with a small issue. So I am trying to create a network install (I have some nice script coded that puts the DVD content on an NFS share, partitions a hdd and then boots it via grub4dos). The files on the Nfs share is a copy of the Microsoft 2008 r2 volume licensing DVD content. When I put autounattend.xml in the root folder it doesn't get read, so I decided to put it inside boot.wim (from the DVD) and this time it worked. However after expanding files and rebooting it gets stuck at completing installation step. I left it for hours and nothing. Does anyone know how to fix that (I'm new to this so most likely I'm forgetting something in the answer file?) I checked it and it said valid but I'm not sure. Below is the XML file I appreciate your help guys.thanks <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-US</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>en-US</InputLocale> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <UserLocale>en-US</UserLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/NAME</Key> <Value>Windows Server 2008 R2 SERVERSTANDARD</Value> </MetaData> </InstallFrom> <InstallToAvailablePartition>true</InstallToAvailablePartition> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> <UserData> <AcceptEula>true</AcceptEula> <FullName>scorpiogeek Ltd.</FullName> <Organization>scorpiogeek Ltd.</Organization> </UserData> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComputerName>*</ComputerName> <ProductKey>Volume license key of scorpiogeek ltd (this is a mak key)</ProductKey> <RegisteredOrganization>scorpiogeek</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>scorpiogeek</RegisteredOwner> <TimeZone>GMT Standard Time</TimeZone> </component> <component name="Microsoft-Windows-Security-SPP-UX" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipAutoActivation>false</SkipAutoActivation> </component> <component name="Microsoft-Windows-TerminalServices-Publishing-WMIProvider" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <fDisabledAllowList>false</fDisabledAllowList> </component> <component name="Networking-MPSSVC-Svc" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <FirewallGroups> <FirewallGroup wcm:action="add" wcm:keyValue="1"> <Profile>all</Profile> <Active>true</Active> <Group>Remote Desktop</Group> </FirewallGroup> </FirewallGroups> </component> <component name="Microsoft-Windows-Security-SPP-UX" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipAutoActivation>false</SkipAutoActivation> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <AutoLogon> <Password> <Value>cwB0AGEAZwBuAG8AbQAhACEAcwB0AGEAZwBuAG8AbQBQAGEAcwBzAHcAbwByAGQA</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>2</LogonCount> <Username>Administrator</Username> </AutoLogon> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Other</NetworkLocation> </OOBE> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value>cwB0AGEAZwBuAG8AbQAhACEAcwB0AGEAZwBuAG8AbQBBAGQAbQBpAG4AaQBzAHQAcgBhAHQAbwByAFAAYQBzAHMAdwBvAHIAZAA=</Value> <PlainText>false</PlainText> </AdministratorPassword> </UserAccounts> <RegisteredOwner>scorpiogeek Ltd.</RegisteredOwner> <RegisteredOrganization>scorpiogeek Ltd.</RegisteredOrganization> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim://srv1/mount/install.wim#Windows Server 2008 R2 SERVERSTANDARD" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend>