leonl07

Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About leonl07

Profile Information

  • OS
    none specified
  1. Sure, one must start somewhere . Anyway, read here WHY exactly you started your new experience with the wrong foot : http://forum.hddguru.com/viewtopic.php?f=1&t=12166 http://forum.hddguru.com/viewtopic.php?t=12166&f=1&start=0#p79321 (not that the good guys at hddguru are particularly friendly/easy with non-pro's, but from time to time you can get some useful info from there). Sometimes things simply "hang". Start again from scratch, including re-booting the PC (it could also depend on the OS you are running). Then, after having powered off the drive (possibly for sixty seconds and not thirty), see the recommended guide: http://www.mapleleafmountain.com/seagatebrick.html but you can also try NOT powering it of BUT remember to change level or try closing the hyperterminal window a start a new session. jaclaz jaclaz - many thanks for your prompt reply. Just managed to bring the HDD back to life! I have in fact spent around 5hrs today on this and the HyperTerminal just didn't response after power off/on. The solution to this was: 1. Power off / on the HDD (removing SATA cable, and re-attach SATA cable) 2. If the Hyperterminal is not responding, close down the program 3. Remove the cable from PC 4. Reconnect the cable to PC 5. Launch Hylerterminal and connect to the device 6. Press CTRL+Z 7. Proceed with the last step, e.g. F3 T>m0,2,2,,,,,22 (enter) I have kept the HDD with power since step 1. Also thanks Phaenius @ post 4341 - I have basically repeat the procedure outlined in that post.
  2. Can someone shed some light on this? Just before the partition regeneration I tried power off & on the drive (detach the SATA cable, and re-attach it after 30s) - however the Hyperterminal program won't response after that. Pressing CTRL+Z does not bring back the session at all. How can I go about to solve this? Thanks