digitalmilton

Member
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About digitalmilton

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x86
  1. first of all, i want to say how much i appreciate everyone's help!!! thank you all!!! i've written a new unattend file, named it autounattend.xml i pointed my image to it and after imaging, this is what i get.... windows could not parse or process the unattend answer file for pass [specialize]. The settings specified in the answer file cannot be applied. The error was detected while processing settings for component [Microsoft Windows Shell Setup]. not sure what in the specialize pass is causing this????
  2. i appreciate everyone's help very much! i've created a new unattend file and point my image to the file. after imaging, i get this error..... windows could not parse or process the unattend answer file for pass [specialize]. The settings specified in the answer file cannot be applied. The error was detected while processing settings for component [Microsoft Windows Shell Setup]. can't figure out what in specialize is doing this????
  3. Hello, Everyone!
  4. Thanks, MaxXPsoft... I have tried the * and it still doesn't produce any type of computer name, random or otherwise. what i'm trying to avoid is having to assign a computer name on my own since i want the server to assign one based on my company's naming convention.
  5. I've literally reached a point of desperation. i cannot get my answer file to assign a computer name based on my WDS server's directory services naming convention. it always defaults to asking me to assign a computername. i imaged my pc based on this link: http://www.danscourses.com/Windows-7/how-to-create-a-wim-system-image-file-with-windowsaik-and-windowspe.html with this link i created my wim file and pe disk. i then created my xml file. i've attached it to this post. i have a rollout that is due very soon and i've checked every resource i could find online and either they don't work or there are steps that are confusing me or unnecessary. does anyone even know of any kind of a support line that i could call and speak to someone?? for anybody in the nyc area, the beer would be on me for anyone who provides a viable answer. AutoUnattend test.txt
  6. Hope someone can help. I have an unattend file that works with my wim file and it answer all statements except for assigning a pc name and joining the pc to the domain. i am the using the correct format in the directory services tab of the server properties so that it should generate a pc name based on my company's naming convention, i.e. company name-%04# i have entered my company's admin username and password. not sure where to go from here and am desperate. any ideas???
  7. tripredacus.... the answer file is finally being read except for two crucial parts. the computer name is not being automatically assigned per my company's naming convention and it is also not being joined to the domain. i have followed the syntax shown in the directory services tab of the server properties in WDS (new client naming policy). for joining the domain, under unattendedjoin_neutral, i have listed the domain under joindomain and the machineobjectOU is listed as workstation. debugjoin is false unsecurejoin is false debugjoinonlyonthiserror is 0. any ideas???
  8. i've made some config changes so that the image points to the unattend.xml and the oobe.xml file. now the error i get tells me, "windows could not prepare the partition selected for installation". so it would seem that somehow my disk configuration needs to be amended.
  9. tripredacus... is there anything else in my answer file that would cause the parsing error? i changed the time zone to what you suggested and the parsing error still exists.
  10. Is that my only error? did you spot anything else i should fix??? sorry for the hassle, it's the desperation talking.
  11. tripredacus... i've tried both your suggestions and nothing works.
  12. thanks for your reply! i've attached a sample of my xml file to this message. i'm a noob so forgive me for this, but what is the exact syntax for mount\windows\system32\sysprep and where exactly would i do that? i begin by mounting using DISM, right? i'm not sure what you mean by running setup and using /unattend switch to specify the location of the xml file. do you mean i put the dvd into the drive and somehow point it to the xml file? where would i do that exactly? again, i'm a noob so please be patient with me. thanks again! AutoUnattend test.txt
  13. i have created two wim files. i syspreped the images without the unattend files. my unattend files are setup to add a hostname to the pc and add the pc to the domain, however i cannot get them to apply to the image. after imaging the pc just boots to the setup page asking me for a pc name and the time zone, etc. then i have to add to domain. i also try doing it where i use the win 7 dvd with the autoattend file in a thumb drive and after rebooting it discovers the autoattend but i get an error stating, " windows could not parse or process the unattend answer file for pass [specialize]. the settings specified int he answer file cannot be appplied. the erro was detected while processing settings for component [microsoft-windows-shell-setup]. i have a huge rollout to do and really could use a hand. any ideas?