• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About messer

  • Birthday 06/06/1960

Contact Methods

  • Website URL
  1. Hi, When calling the *.msi file directly I had several problems in the past. Thus I am calling the file by using the msiexec.exe and that's looking like that: <item display="Microsoft Messenger 5.01"> <execute display="Installing..." desc="MS Messenger"> <program>#SystemRoot#\System32\msiexec.exe</program> <arguments>/i #Systemdrive#\Install\MS_Messenger\Messenger.msi /qb /norestart ALLUSERS=1 EULA_ACCEPT=YES</arguments> <hide>true</hide> <wait>true</wait> </execute> </item> May be that the parameters "ALLUSERS" and "EULA_ACCEPT" are not necessary but both don't generate an error. Hope that helps Michael
  2. Hi, in general there are 2 options to apply a *.reg entry: 1.) Using the regedit.exe: <item ...> <execute display="Logon options..." desc="Applying registry entries"> <program>#Systemroot#\REGEDIT.EXE</program> <arguments>/s C:\Setup\Registry\LogonStd.reg</arguments> <hide>true</hide> <wait>true</wait> </execute> </item> or 2.) To use the XPlode internal mechanism: <item ...> <registry mode="write"> [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ABC] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ABC\XYZ] "Entry 123"="890" </registry> </item> Hope that helps Michael
  3. Hi, on my systems it's running with a single set of " . The corresponding tag looks like this: <execute display='Installing ENU_Q832483_MDAC_X86 ...'> <program>%systemdrive%\install\type2\Q832483.EXE</program> <arguments>/C:"dahotfix.exe /q /n" /q:a</arguments> <hide>False</hide> <wait>true</wait> </execute> Btw, I have taken your directory settings in the above mentioned example . Hope that helps Michael