Resonate

Member
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Resonate

  1. To do this you will NEED to run sysprep on the final install and remove the details from the sysprep.inf file so they are required to be typed.
  2. OK thanks what would I use if I simply wanted to rename the built in Admin account to Admin?
  3. hey dude you know when you amend the winnt sif command 9 and command 10 what happened to 1-8 ? Can I use these? Do they get executed by the command number or the order they are in in the sif file? Cheers
  4. The build went well apart from a pause in setup to install the "Plug and play monitor" It wanted to connect to the internet. Ive seen this once before when doing this work i cant remember if it happened with RISULT or AutoRIS that time but it certainly didnt happen with AUTORIS yesterday. Kind of rewins the unattended piece lol. The files are now deleting fine also.
  5. Ok some early results following build Custom SIF now seems to process correctly Still getting an error in the batch file not found Done! You've completed the slipstream process! Now test and ENJOY the pleasure of having a fully Unattended Windows XP CD/DVD wich will work on *virtually_any_PC*! ################################################################################ Done Performing post-integration processing on RIS file set... The system cannot find the file specified. Done RIS integration is complete! You may now: 1. Copy the D:\RISULT\RIS_Install\i386 folder back over to the RIS server The log file is still not populating after this error has occured. These are the last lines in my log Total increase: 974 files, 12179712 bytes expanded to 43464892 bytes, 257% increase. D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_Chipset_V601.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_CPU_V506.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_Graphics_A_V6011.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_Graphics_B_V5111.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_LAN_V602.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_MassStorage_V510.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_Sound_A_V601.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_Sound_B_V602.7z D:\RISULT\RIS_Install\OEM\DriverPack_WLAN_V601.7z 1 file(s) copied. 1 file(s) copied. 1 file(s) copied. Im copying the files to the server now and will do a build test, im off for a smoke!
  6. OK I will make a new build today. Just to also let you know this is being tested and used on a Windows 2000 RIS server
  7. You da man! Any idea also how to rename Administrator to Admin lol ?
  8. for those who are interested the problem relates to [unattended] OEMpreinstall=yes My was set to no!
  9. Hi Guys, Ive finally managed to get RISULT integrating the DTS drivers and RYANVM working and need to make some final amendments to my RIS setup. I want to do the following things Disable fast user switching (im not joining a domain just a workgroup) Rename Administrator account to Admin Disable windows firewall Set Automatic Updates to download and tell me before installing option and most importantly enable Remote Desktop Does anyone have any ideas of how I would go about doing these? Cheers Res
  10. Hi Guys, Ive finally managed to get RISULT integrating the DTS drivers and RYANVM working and need to make some final amendments to my RIS setup. I want to do the following things Disable fast user switching (im not joining a domain just a workgroup) Disable windows firewall and most importantly enable Remote Desktop Does anyone have any ideas of how I would go about doing these? Cheers Res Sorry posted to wrong forum!
  11. Hi ive today sucessfully and finally used your script. My problem with the files was my .sif file You need to make sure that OEMpreinstall=yes else it dosnt copy the files to the root. Anyway some feedback and bugreports if i may. 1. When specifying a default .sif file the script goes ahead and deletes ristndrd.sif but does not make the[guirunonce] amendments to the custom sif file. This in turns causes the finish.cmd and cleanup.cmd not to be exexuted post install. Ive gotten around this by commenting out the default sif section and renaming my default .sif to ristndrd.sif. This way the entries are correctly made to my custom file. 2. I still seem to be getting a file not found error in the script around this stage REM Move necessary BTS files to RIS suitable locations MOVE /Y OEM\bin\7za.exe $OEM$\$$\System32 >> "%LOGALL%" MOVE /Y OEM\bin\SetDevicePath.exe $OEM$\$1\D >> "%LOGALL%" MOVE /Y OEM\bin\WatchDriverSigningPolicy.exe $OEM$\$1\D >> "%LOGALL%" MOVE /Y OEM\*.7z $OEM$\$1 >> "%LOGALL%" Im not able to pinpoint the exact location as the logfile (which ive attached) appears to stop loggin after the error has occured. The script does however finish. There are several entries below these lines that appear to require logging but do not appear on the log. 3. There seems to be a problem with your amended BTS cleanup and finish.cmd. (although ive not actually ran them in the context you have due to the problem stated in section 1) i have manually clicked them and seen some problems. Finish.cmd runs fine and appears to want to copy the BTS_DPs_cleanup.cmd to %SYSTEMDRIVE%\TEMP After running the file the only file I see is one called TEMP with no file extension on the root. Editing this file indeed reveals that it is infact the cleanup.cmd. After giving this file back its file extension ive found problems from within this file also. the file reads CMDOW @ /HID DEL /F /Q %SYSTEMDRIVE%\*.7z DEL /F /Q %WINDIR%\system32\setupold.exe DEL /F /Q %WINDIR%\system32\7za.exe %WINDIR%\system32\presetup.cmd RD /S /Q %SystemDrive%\D Now line 5 appears to want to run presetup.cmd. i cant see a reason for this to happen at all as that file executes at the beginning of the GUI section of setup. Should that read DEL %WINDIR%\system32\presetup.cmd ?????????? Furthermore none of the %SystemDrive%\D got deleted. When i ran that line from dos there were millions of errors stating the files were already in use. Saying that though the problem could have been due to the fact presetup.cmd tried to execute. I would like to thankyou once again for all the hard work you have put into this project and look forward to your feedback. Thanks Res
  12. OK thats fixed it! Thanks for all your patience and assistance! Now the scripts are properly running ive noticed the amount of changes that your app makes to a standard windows installation. Many of which i dont want or need. What i do want to do is disable firewall, disable fast user switching (im not joining a domain just a workgroup) and most importantly for me enable Remote Desktop. Have you any clues on how I would go about doing this? thanks again
  13. "but do you have $OEM$ parallel to i386?" = Yes "[unattended] OemPreinstall=Yes" = No! I think you may be onto something!
  14. Hi rogue thanks for the update but I still have the exact same problem as the guy that posted above. I see where your coming from however I am still getting the error that it cannot find the file watchdriversigning.exe. I know why it is but what I dont know is what im doing different to make all you guys not have the problem! As i have explained before your presetup.cmd makes the PC look at C:\wathdriversigning.exe however my file which SHOULD be copied to C: root by being in $OEM$\$1 is simply not in that position after the textmode reboot. All of the files are in $win_nt$.~ls\$OEM$\$1 if i take a look at the state of the harddisk with BART PE when the error occurs. So I understand why it cant find the file because its not actually in the place where its looking. What I dont understand is why my OEM$\$1 is not at the root of C: at this stage and what I am doing wrong to make it still be in win_nt$.~ls\$OEM$\$1 at this stage! Any ideas?
  15. Hi sorry for delayed reply! My hardward is differnt HALS, MSD and NICS. A very broad range I want a single ghost image to serve all these computers. At this time im maintaining 12 images and its a ball ache!