roadrunner64

Member
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About roadrunner64

  • Birthday 05/06/1964

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Was wondering if anyone has gotten Dungeon Siege to run properly on Windows 7? If so, what build and what tweaks if any were needed to get this run right. THanks
  2. What exactly do you mean as broken? Does it not even open up?
  3. From a previous install of windows xp with ie8 slipped streamed, i had noticed that my setuperr.log was empty, but further looking into the setuplog.txt there was this inlcuded towards the end! 05/02/2009 19:22:51.437,d:\xpsp\base\ntsetup\syssetup\ctls.c,444,,SETUP: file to register is C:\WINDOWS\system32\occache.dll... 05/02/2009 19:22:51.531,d:\xpsp\base\ntsetup\syssetup\log.c,133,,Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\occache.dll because of the following error: GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found). So even if you don't have anything in the setuperr.log, you might want to look at this file too.
  4. As i used a Volume License and integrated IE8 also. The only line i added was shown in post 2002. This is my contents of setuperr.log: Setup could not register the OLE Control C:\WINDOWS\system32\occache.dll because of the following error: GetProcAddress returned error 127 (the specified procedure could not be found).
  5. Anyone not getting the Showdesktop icon in quicklaunch not showing ? I noticed mine was not showing up. Did some digging and found out in the IE8SLIP routine that it would call IE7_FIXES. But when it called this that variable IE7SLIPSTREAM was not defined. So in turn it ignored on making the scf file. I added a line which is "SET IE7SLIPSTREAM=1" before it executes the call and it creates the scf file. Is there more to this then just added that line or is there more to it? This is the end of my code: FOR /F %%I IN ('DIR/B WORK\IE7\*.IEM') DO ECHO>>SOURCESS\I386\TXTSETUP.SIF %%I = 1,,,,,,,1034,0,0&ECHO>>SOURCESS\I386\DOSNET.INF d1,%%I SET IE7SLIPSTREAM=1 <*****************************this is the line i added **************************************************** CALL :IE7_FIXES XCOPY/DY WORK\IE7\UPDATE\*.CAT WORK\SVCPACK >NUL MOVE/Y WORK\IE7\*.* WORK\I386E ECHO. IF EXIST HF\IE8*-KB*.exe FOR /F %%I IN ('DIR/B HF\IE8*-KB*.exe') DO (SET HF=%%I&SET IE7HFX=TRUE&CALL :HF1EXTRACT) IF EXIST HF\BASIC\IE8*-KB*.exe FOR /F %%I IN ('DIR/B HF\BASIC\IE8*-KB*.exe') DO (SET HF=%%I&SET IE7HFX=TRUE&CALL :HFBASIC) IF EXIST HF\NOREG\IE8*-KB*.exe FOR /F %%I IN ('DIR/B HF\NOREG\IE8*-KB*.exe') DO (SET HF=%%I&SET IE7HFX=TRUE&CALL :HFNOREG) SET HF= IF EXIST HFCABS\BRANDING.CAB CALL :IEBRANDING IF DEFINED MOREBRAND XCOPY/DY WORK\IEBRAND WORK\I386E >NUL EXPAND SOURCE\I386\IEACCESS.IN_ -R WORK >NUL FINDSTR/L "[showIE]" WORK\IEACCESS.INF >NUL IF ERRORLEVEL 1 ( ECHO>>IEACCESS.CMD @ECHO OFF ECHO>>IEACCESS.CMD SET IEACCESS= ECHO>>IEACCESS.CMD FIND /V /I "[show" WORK\IEACCESS.INF^>WORK\IEACCESS1.INF ECHO>>IEACCESS.CMD FIND /V /I "[Hide" WORK\IEACCESS1.INF^>WORK\IEACCESS2.INF ECHO>>IEACCESS.CMD FIND /V /I "Commandline" WORK\IEACCESS2.INF^>WORK\IEACCESS3.INF ECHO>>IEACCESS.CMD FIND /V /I "TickCount" WORK\IEACCESS3.INF^>WORK\IEACCESS4.INF ECHO>>IEACCESS.CMD FOR /F "DELIMS=" %%%%I IN ^('FIND /V /I "----------" WORK\IEACCESS4.INF'^) DO ^( ECHO>>IEACCESS.CMD IF DEFINED IEACCESS ECHO^>^>WORK\I386E\ieaccess.inf %%%%I ECHO>>IEACCESS.CMD SET IEACCESS=1 ECHO>>IEACCESS.CMD ^) ECHO>>IEACCESS.CMD ECHO^>^>WORK\I386E\ieaccess.inf [showIE] ECHO>>IEACCESS.CMD ECHO^>^>WORK\I386E\ieaccess.inf Commandline="%%%%11%%%%\ie4uinit.exe -show" ECHO>>IEACCESS.CMD ECHO^>^>WORK\I386E\ieaccess.inf TickCount=500 ECHO>>IEACCESS.CMD ECHO^>^>WORK\I386E\ieaccess.inf [HideIE] ECHO>>IEACCESS.CMD ECHO^>^>WORK\I386E\ieaccess.inf Commandline="%%%%11%%%%\ie4uinit.exe -hide" ECHO>>IEACCESS.CMD ECHO^>^>WORK\I386E\ieaccess.inf TickCount=500 CMD/U/C "IEACCESS.CMD" DEL/Q/F IEACCESS.CMD ) ELSE ( FINDSTR/VIBR "\[show \[Hide Commandline TickCount" WORK\IEACCESS.INF>WORK\I386E\ieaccess.inf ECHO>>WORK\I386E\ieaccess.inf [showIE] ECHO>>WORK\I386E\ieaccess.inf Commandline="%%11%%\ie4uinit.exe -show" ECHO>>WORK\I386E\ieaccess.inf TickCount=500 ECHO>>WORK\I386E\ieaccess.inf [HideIE] ECHO>>WORK\I386E\ieaccess.inf Commandline="%%11%%\ie4uinit.exe -hide" ECHO>>WORK\I386E\ieaccess.inf TickCount=500 ) IF EXIST SOURCE\I386\xmllite.dl* DEL/Q/F WORK\IE7\support\xmllite.dll XCOPY/DY WORK\IE7\support WORK\I386E GOTO :EOF :EOF
  6. You will want to make sure it did not get removed from your source I386 folder. Look and see if clock.av_ still exists or not in your source.
  7. I think I can install AIO .NET from svcpack and then at first logon I can install KB961118 with "/Passive /NoRestart" switches. I'll try that later today. I have done this at Runonce and it works great. No updates needed afterwards! ------my RunOnceEx.cmd------ cmdow @ /HID @echo off SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY% /V TITLE /D "Installing Applications" /f REG ADD %KEY%\005 /VE /D "Install all DotNET(s)" /f REG ADD %KEY%\005 /V 1 /D "%systemdrive%\Temp\NETFXAIO.EXE" /f REG ADD %KEY%\010 /VE /D "Install KB961118" /f REG ADD %KEY%\010 /V 1 /D "%systemdrive%\Temp\KB961118.exe /q /n /z" /f REG ADD %KEY%\055 /VE /D "Cleaning Up temp files!" /f REG ADD %KEY%\055 /V 1 /D "%systemdrive%\Temp\cleanup.cmd" /f EXIT
  8. Is this what you are looking for? http://technet.microsoft.com/en-us/sysinte...s/bb896646.aspx
  9. IE7 final does not support the integrate switch but update.exe (inside ie7-setup.exe) supports the integrate switch. You can run the ie7-setup.exe /x to extract it and then you might be able to do what you need.
  10. Tommyp, I also tested the 1.79_ beta_c file out and successfully installed the KB952069 update as i had the same issue as krose. Now its all fixed and again no updates after my test! Thanks again and Merry Christmas!
  11. I was looking at this great guide and was wondering where the MSDBuild.exe file is to download? I have looked thru-out this page. Thanks in advance
  12. Have you tried turning off the AHCI mode for SATA in the BIOS. If i remember right, this happened to me last week at work.
  13. I have myself already used a build with no service packs and used nlite to slipstream sp3. It worked flawlessly!